Αυγ 12, 2021

H «αισιοδοξία» του Πέτρου Φιλιππίδη: «Θα ‘χω βγει μέχρι τότε» υπογραμμιζει με νόημα 

Σχεδόν 20 ημέρες έχουν περάσει από την προφυλάκιση του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδης στις φυλακές Τρίπολης, όπου «αντάμωσε» και πάλι με τον Δημήτρη Λιγνάδη που βρίσκεται στο ίδιο σωφρονιστικό κατάστημα, από τον περασμένο Φλεβάρη.

Ο δημοφιλής ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες και απολογήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στον εισαγγελέα. Ο ίδιος, αν και στην αρχή εμφανιζόταν σοκαρισμένος από την προφυλάκισή του φαίνεται ότι έχει αρχίσει να εγκλιματίζεται στο περιβάλλον της φυλακής. Βοηθάει και σε αυτό ο Δημήτρης Λιγνάδης με τον οποίο τους χωρίζει ένα κρεβάτι.

Οι δύο άνδρες αν και είχαν μεγάλη πορεία στο θέατρο δεν είχαν συνεργαστεί κατά το παρελθόν.

Δεν αποκλείεται να το πράξουν στις φυλακές. Ο Δημήτρης Λιγνάδης ετοιμάζει θεατρική παράσταση με κωμικό περιεχόμενο προκειμένου να περνούν δημιουργικά τις ώρες τους οι κρατούμενοι. Η παράσταση θα ανέβει με κοινό τους συγγενείς των φυλακισμένων αλλά και σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα είναι όπως όλα δείχνουν πρωταγωνιστής στην παράσταση. Αν και ο ίδιος εκφράζει την αισιοδοξία του για την έκβαση του αιτήματος αποφυλάκισης που έχουν καταθέσει οι νομικοί παραστάτες του.

Ο ίδιος φέρεται να υπογραμμίζει με νόημα ότι μέχρι να ανέβει η παράσταση θα έχει βγει από τη φυλακή. Μένει να δούμε αν θα επαληθευτεί η θετική για τον ίδιο εξέλιξη αφού νομικοί κύκλοι επισημαίνουν ότι το αίτημά του δε θα έχει και πολύ μεγάλη τύχη.

Πάντως, αν παραμείνει προφυλακισμένος, ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει να βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης.

πηγή: dailymediaΔιαβάστε ακόμα:

Θα σε Σκίτσο Ρε!

Δημοφιλή στο Internet

Best Of NetworkBooking.com(Visited 23 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει