Οκτ 19, 2022

GNTM: Ένταση ανάμεσα στο τρανς μοντέλο και τον Ανδρέα Μικρούτσικο – «Ήθελα να εκφραστώ κύριε»

Η Έβελυν μίλησε για το ξέσπασμά της κατά την αποχώρησή της από το GNTM – «Κάνω ορμονοθεραπεία» είπε – «Κάποιος που δεν έχει άμυνες, δεν προβαίνει σε ένα τέτοιο διάβημα» απάντησε ο Μικρούτσικος

Μία αντιπαράθεση είχαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Έβελυν, το τρανς μοντέλο που «κόπηκε» στην οντισιόν του GNTM και ξέσπασε σε κλάματα.

Το μοντέλο βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στο ξέσπασμά της, τονίζοντας πως σε πολύ μεγάλο βαθμό έπαιξε ρόλο και η ορμονοθεραπεία που κάνει.

«Να μην ξεχνάμε ότι κάνω και ορμονοθεραπεία για τη διόρθωση φύλου», είπε και τότε, ξεκίνησε η αντιπαράθεση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Κάποιος που δεν έχει άμυνες, δεν προβαίνει σε ένα τέτοιο διάβημα», της είπε ο παρουσιαστής.

«Το καταλάβατε λάθος. Πήγα εκεί για να κυνηγήσω τα όνειρά μου. Έχω μάθει, όταν θέλω κάτι να στεναχωριέμαι, αν δεν το αποκτώ. Αν η έκφρασή μου ήταν υπερβολή λόγω και της ορμονοθεραπείας, δεν είναι δικό μου θέμα αν δεν μπορείτε να το δεχτείτε. Εγώ ήθελα να εκφραστώ κύριε», εξήγησε η Έβελυν.

«Ναι, αλλά δεν σταμάταγες. Αν κάνω ορμονοθεραπεία, δεν θα έρθω να κάτσω σε αυτή τη θέση και θα κλαίω», της είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Τότε, εκείνη εκνευρισμένη του είπε: «Δεν θα μου πείτε πότε θα κυνηγήσω τα όνειρά μου, σας παρακαλώ».

ΠΗΓΗ

(Visited 37 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει