Ιούν 30, 2021

Γλυκά Νερά: Για ποιο λόγο ο Μένιος Φουρθιώτης «κυνηγάει» τον 32χρονο πιλότο μέσα στη φυλακήΟ 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και ο Μένιος Φουρθιώτης κρατούνται στην ίδια πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Η 6η πτέρυγα έχει ονομαστεί και πτέρυγα των Vip, καθώς εκεί κρατούνται «γνωστά» πρόσωπα. Εκεί πήγε και ο 32χρονος προκειμένου να περιβάλλεται από φυλακισμένους που δεν θα αποτελούν κίνδυνο για την σωματική του ακεραιότητα.

Ο Αγναγωστόπουλος μοιράζεται το κελί του με άλλους τρεις κατηγορούμενους για υποθέσεις ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, με έναν πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο που υπόδικος για εισαγωγή ναρκωτικών, έναν επίσης υπόδικο για λαθρεμπορία και άλλον έναν που είχε συλληφθεί πρόσφατα για ναρκωτικά.Στην ίδια πτέρυγα βρίσκεται και ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος έχει συνδρομητική τηλεόραση μέσα στις φυλακές και ενημερώνεται για τα πάντα. Έτσι γνωρίζει πολύ καλά ποιος ακριβώς είναι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και πόσο απασχολεί τον κόσμο η υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής «κυνηγάει» τον δολοφόνο της Καρολάιν από τα Γλυκά Νερά, ώστε να τον πείσει να του δώσει συνέντευξη, την οποία θα προβάλει σε εκπομπή μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.Μάλιστα, προ ημερών είχε κυκλοφορήσει φήμη ότι ο Φουρθιώτης ετοίμαζε ραδιοφωνική εκπομπή μέσα από τη φυλακή – αν και τελικά διευκρινίστηκε ότι απλά θα παίζουν παλιότερες εκπομπές του σε επανάληψη.

Πηγή(Visited 7 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει