Ιούν 10, 2022

Γιώργος Τράγκας: Η αμύθητη περιουσία και τα πανάκριβα ακίνητα

Αμύθητης αξίας είναι η περιουσία που άφησε πίσω του ο Γιώργος Τράγκας, καθώς μόνο τα ακίνητα που διέθετε σε Ουάσινγκτον, Μπεβερλι Χιλς, Λας Βέγκας και Νεα Υόρκη υπολογίζεται ότι αξίζουν δεκάδες εκατομμύρια.

Τα πέντε ακίνητα του Γιώργου Τράγκα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, στο Μαϊάμι, στην Ουάσιγκτον, στο Μπέβερλι Χιλς, στο Las Vegas και στην Νέα Υόρκη στην 5η Λεωφόρο στο Olympic Tower κοστίζουν πολλά εκατομμύρια και σύμφωνα με τους ειδικούς του real estate αποτελούν ένα εξαιρετικό στρατηγικό σχέδιο επένδυσης.

Το διαμέρισμα του Γιώργου Τράγκα στον ουρανοξύστη Olympic Tower που έχτισε ο Αριστοτέλης Ωνάσης στο Νο 645 της 5ης Λεωφόρου, στην καρδιά του Μανχάταν βρίσκεται στον 28ο όροφο και η θέα κόβει την ανάσα. Είναι 166 τ.μ και η αξία του αγγίζει τα 4.040.000 ευρώ! Στο ίδιο κτίριο έχει διαμέρισμα και η οικογένεια Gucci.

 



 
Διαβάστε ακόμα:
Θα σε Σκίτσο Ρε!
Δημοφιλή στο Internet
Best Of Network

Ακολουθήστε μας στα Social Media:
Facebook
Youtube
Twitter



(Visited 110 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει