Δεκ 12, 2023

Γιώργος Λιάγκας για Νίκο Παππά: «Τον καλώ δημόσια να ζητήσει συγγνώμη»

Ο Νίκος Παππάς, κατά τη διάρκεια ενός podcast με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Γιώργο Καραμίχο, έκανε αναφορά στον Γιώργο Λιάγκα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σκέφτομαι αύριο μεθαύριο, αν κάνω παιδί με μία κοπέλα από το Ζαΐρ και μου βγει λίγο πιο μελαμψό, θα φοβάται να βγει από το σπίτι μην το δείρουν;

Θα φοβάται μη γίνει γκέι; Θα φοβάμαι μην είναι δαχτυλοδεικτούμενο στο σχολείο ή βάλει τηλεόραση και το κράζει ο Μπέος;

Ή άμα βγει χοντρό να το κράζει ο Λιάγκας; Με τρομάζει πολύ αυτή η ιδέα».

Ωστόσο, με το που ολοκληρώθηκε η μετάδοση του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και είπε τα εξής:

«Τον καλώ δημόσια να ζητήσει συγγνώμη. Δεν απειλώ ούτε με μηνύσεις ούτε με αγωγές -δεν θέλω κανένα σχόλιο από κανέναν σας παρακαλώ πολύ- να ζητήσει συγγνώμη και να μου πει πότε κορόιδεψα έναν άνθρωπο που είναι χοντρός. Να βγει να μου το πει και να ζητήσει συγγνώμη.

Όλο αυτό το παιχνιδάκι να βγαίνουμε και να πετάμε έναν Λιάγκα, για να κάνουμε αναπαραγωγή, κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Δεν είναι δυνατόν, για ό,τι συμβαίνει σε αυτή τη χώρα να φταίω εγώ και να κολλάμε κι έναν Λιάγκα δίπλα.

Έχω δώσει μάχες για να υπερασπιστώ ανθρώπους που στο μυαλό κάποιων άλλων είναι διαφορετικοί. Στο μυαλό το δικό μου όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι και ίσοι.

Ίσοι δεν είναι δυστυχώς, γιατί η κοινωνία μας δεν τους αντιμετωπίζει ως ίσους, ίδιοι όμως είναι. Εγώ δεν βλέπω έναν άνθρωπο να είναι χοντρός, αδύνατος…

Από την άλλη δεν θα καταργήσω και τη λέξη χοντρός, αν αυτό εννοεί. Παιδάκι χοντρό να έχω κοροϊδέψει; ντροπή λίγο! Κύριε Παππά βγείτε ζητήστε συγγνώμη, με αγάπη σας το λέω».

«Δεν μου το είχατε πει, δεν θα το έπαιζα, δεν το κατάλαβα ότι είχε πει αυτή τη βλακεία», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή

(Visited 33 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει