Ιούν 30, 2022

Για αυτά τα ζώδια ο Ιούλιος θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός

Τρεις εκπρόσωποι του ζωδιακού θα έχουν έναν υπέροχο μήνα.

Λίγες ώρες μάς χωρίζουν πλέον από τον Ιούλιο και την καρδιά του καλοκαιριού. Το έτος έχει φτάσει στα μισά, αλλά αυτό δεν μας πτοεί μιας και τα σχέδια για τις καλοκαιρινές μας διακοπές έχουν ξεκινήσει με τους περισσότερους να ανυπομονούν για τη βόλτα τους στα νησιά και τις υπέροχες θάλασσες της χώρας μας.

Καθώς πλησιάζουμε στην εποχή του Λέοντα, ο Ηλιος επιστρέφει στο κυρίαρχο ζώδιό του και σκορπά γύρω του θετική ενέργεια. Φυσικά, ορισμένα ζώδια νιώθουν αυτή την ευχάριστη αλλαγή πιο έντονα, μετατρέποντας τον Ιούλιο στον καλύτερο μήνα του καλοκαιριού.

Ποια είναι αυτά;Κριός: Ήρθε η ώρα να ακολουθήσετε την καρδιά σας

Η διασκέδαση τώρα ξεκινά. Ο Ήλιος μετατοπίζεται στον 5ο οίκο σας, αυτόν της δημιουργικής έκφρασης και από τις 22 Ιουλίου τα ταλέντα σας θα φωτιστούν. Είναι μια περίοδος όπου μπορείτε να περιμένετε πολλή προσοχή και φήμη και απολαμβάνετε τα φώτα της δημοσιότητας που είναι στραμμένα πάνω σας. Είστε ανεξάρτητες και ως τέτοιες οφείλετε να ακολουθήσετε ό,τι εκείνη σας προστάζει. Τιμήστε τα θέλω σας και δεν θα χάσετε.

Ο μήνας των γενεθλίων σας έφτασε και, όπως είναι φυσικό, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από εσάς. Καθώς ο Ήλιος, δηλαδή ο κυβερνήτης σας, μετατοπίζεται στον 1ο οίκο σας, θα νιώσετε την ενέργεια και την αυτοπεποίθησή σας να αυξάνονται. Βγαίνετε στο προσκήνιο και απολαμβάνετε την προσοχή που σας δίνεται. Επιπλέον, είναι η ώρα που πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας. Μην αφήνετε την αρνητική ενέργεια των άλλων να σας επηρεάζει, δώστε προσοχή στον εαυτό σας.Τοξότης: Ανοίγετε τους ορίζοντές σας

Στις 22 Ιουλίου ο Ήλιος μετατοπίζεται στον 9ο οίκο σας, αυτόν της σοφίας και τη γνώσης. Η ανάγκη για να διευρύνετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας αυξάνεται και πλέον στοχεύετε στο να εξερευνήσετε διαφορετικές προοπτικές και απόψεις για τη ζωή, κάνοντας αυτή τη σεζόν μια εποχή απελευθέρωσης και ενθουσιασμού. Είτε κάνετε παρατεταμένες διακοπές είτε εγγραφείτε σε κάποια καλοκαιρινά μαθήματα, τα άστρα τον Ιούλιο δεν θα σας απογοητεύσουν.

Source: Πηγή(Visited 53 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει