Ιαν 24, 2022

Έξαλλος ο Παπαδάκης με τον δικηγόρο του παπά-βιαστή: Ντροπή σου ρε προβοκάτορα, τι αλητεία είναι αυτή;

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», όταν ο συνήγορος του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης επιτέθηκε στον Γιώργο Παπαδάκη.

Ο συνήγορος του ιερέα επέμεινε στις δηλώσεις του ότι έχει γίνει της μόδας η καταγγελία του βιασμού, ενώ υποστήριξε ότι «ανήλικοι ή ενήλικοι θα πρέπει να καταγγέλλουν σε εύλογο χρονικό διάστημα τον βιασμό τους γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία μετά». «Έχει γίνει της μόδας μετά την κυρία Μπεκατώρου να έρχονται μετά από 10 χρόνια κάποιες κυρίες», είπε επίσης σε προκλητικό ύφος, ενώ σε άλλο σημείο και απευθυνόμενος στον παρουσιαστή της εκπομπής Γιώργο Παπαδάκη, ανέφερε ότι «εσάς σας έχει καταγγείλει μια πρώην συνεργάτις».

Ο ισχυρισμός αυτός προκάλεσε την έκρηξη του Γιώργου Παπαδάκη. «Ντροπή σου, ρε προβοκάτορα! Τι αλητεία είναι αυτή;», είπε ο παρουσιαστής, προαναγγέλλοντας ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον του και μάλιστα θα καλέσει για μάρτυρα εναντίον του δικηγόρου την κυρία που επικαλείται.

«Είσαι αισχρός»: Εντονη αντίδραση του Παπαδάκη στα λεγόμενα του δικηγόρου του παπά-βιαστή
Ο συνήγορος του ιερέα έχει κρατήσει από την αρχή μια άκρως προκλητική στάση, λέγοντας με κάθε ευκαιρία ότι έχουν γίνει της μόδας οι καταγγελίες για βιασμό, προκαλώντας όπως είναι λογικό το κοινό αίσθημα.

Δείτε τη στιγμή της έντασης από το 8:10 και μετά:

Πηγή

(Visited 48 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει