Μαρ 10, 2022

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τον δήμαρχο Πύργου- Καβγάδισαν στον «αέρα» της εκπομπής: «Ποιο κανάλι βλέπετε;»

Σε καβγά εξελίχθηκε η τηλεοπτική συνάντηση της Κατερίνας Καινούργιου με τον δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο, κατά τη διάρκεια κουβέντας για το θέμα με τον Παύλο Χαϊκάλη και τη θεατρική παράσταση από την ομάδα «Δούρειος Ίππος» στην Ηλεία.«Για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο, εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με τον θίασο, αλλά με τη νομιμότητα και την κοινωνική κανονικότητα. Εσείς έχετε άλλη άποψη, εγώ έχω άλλη.

Δε θα κάνω φιλοσοφική συζήτηση τώρα. Εμείς στείλαμε στην αστυνομία και στον εισαγγελέα ότι αυτές οι παραστάσεις γίνονται κατά παράνομο τρόπο, το διοικητικό συμβούλιο υπό τον κ. Μιχελόπουλο ανακάλεσε την άδεια που είχε δώσει. Έχουμε ειδοποιήσει την αστυνομία από την πρώτη στιγμή. Ακούστε εδώ!Δεν είναι θέμα δικό μου, υπάρχει κράτος, υπάρχουν θεσμοί. Αν θέλετε να κάνετε αβάντα στον κ. Χαϊκάλη…» είπε ο δήμαρχος Πύργου και κατηγόρησε τους συντελεστές της εκπομπής για «τερατώδη ψέματα».

Ήταν η στιγμή που η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε από τα ρούχα της!«Τι σχέση έχει ο κ. Χαϊκάλης ενώ λέτε ότι το θέατρο είναι υπό κατάληψη. Ποιος τα είπε αυτά; Άλλη εκπομπή βλέπετε; Ποιο κανάλι βλέπετε; Δεν ξέρετε με ποιους μιλάτε; Γεια σας, είμαι η Κατερίνα Καινούργιου. Με έχετε δει ποτέ; Με ξέρετε; Με έχετε δει ποτέ; Άρα ξέρετε με ποιον μιλάτε». είπε έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή

 (Visited 28 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει