Οκτ 15, 2021

Εβελίνα Παπούλια: Αγαπώ το μπότοξ, το λατρεύω! Σε δείχνει ξεκούραστο 

Για την εξωτερική της εμφάνιση και τα μυστικά ομορφιάς της μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Εβελίνα Παπούλια.Για την εξωτερική της εμφάνιση και τα μυστικά ομορφιάς της μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Εβελίνα Παπούλια.«Κάνω τα μποτέ μου, επίσης κάνω κάθε ημέρα 1,5 ώρα κολύμβηση. Αγαπώ το μπότοξ, το λατρεύω! Με το μπότοξ φαίνεσαι ξεκούραστος, όλα τα υπόλοιπα όμως όχι. Δεν θα έκανα καμία πλαστική, δεν μου αρέσει καμία αλλαγή πάνω μου, και το μπότοξ το κάνω όσο όσο ώστε να μην αλλοιωθεί το πρόσωπο μου. Δεν μου αρέσει καθόλου η πλαστική εγώ τη φοβάμαι, αν γίνει καλή σε κάποιον λέω μπράβο που το τόλμησες αρκεί να μην υπάρχει αλλοίωση» είπε γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

 

Με εξομολογητική διάθεση μίλησε και για τη συνεργασία της με τον αξέχαστο Νίκο Σεργιανόπουλο στη σειρά «Δύο Ξένοι»: «Έχω μια περίεργη σχέση με τον θάνατο. Είναι κάτι το οποίο δεν θεωρώ ότι τελειώνει εδώ, υπάρχει μια συνέχεια και πάντα λέω ότι τον αγαπώ. Δεν λέω ότι τον αγαπούσα. Δεν υπάρχει παρελθόν για μένα. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ, ένας άνθρωπος που έχει στιγματίσει την ζωή και την καριέρα μου». «Είχα πάθει ένα πολύ έντονο σοκ τότε και δεν ήθελα καθόλου να μιλήσω γύρω από αυτό. Είχα σοκαριστεί και ακόμα ταράζομαι λίγο», είπε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια.

Τέλος η Εβελίνα Παπούλια αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον γάμο «Είχα δυο γάμους, πολύ πετυχημένους» είπε αρχικά με πολύ χιούμορ και συνέχισε, «Ο γάμος ήταν η τελευταία ευκαιρία αυτές οι σχέσεις να ξανασταθούν στα πόδια τους… Έχω την αίσθηση ότι δε μου πηγαίνει ο γάμος. Δε μπορώ να εξηγήσω απόλυτα το γιατί… Και στους δυο γάμους μου, νομίζω ότι οι σχέσεις είχαν τελειώσει πριν το γάμο και παλεύαμε και οι δυο να σώσουμε κάτι. Στον πρώτο γάμο σαφώς έπαιξε ρόλο και η εγκυμοσύνη, ήμασταν πολύ λίγο καιρό μαζί, είπαμε απλά να το κάνουμε, ήμασταν και πολύ φίλοι όμως…Ο γάμος μας κράτησε 1.5 χρόνο…Μετά μέναμε πάνω κάτω…Στον δεύτερο γάμο χώρισα το ίδιο βράδυ. Μετά από έναν μήνα βγήκε το διαζύγιο, πριν ήμασταν έξι χρόνια μαζί…Μετά τον γάμο ήταν λίγο πιο επιθετική η συμπεριφορα και είπα μέσα μου ότι δε μου αξίζει αυτό».

 
Διαβάστε ακόμα:
Θα σε Σκίτσο Ρε!
Δημοφιλή στο Internet
Best Of Network
 
Ακολουθήστε μας Social Media:
Facebook: https://bit.ly/2tmfoeK
Youtube: https://bit.ly/2I2oDGD
Twitter: https://bit.ly/2ujU2CG

(Visited 3 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει