Μαρ 25, 2023

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 27 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2023

Τα ζώδια και οι προβλέψεις τους από τον Κώστα Λεφάκη για 27 Μαρτίου έως και 2 Απριλίου 2023

 

Κώστα Λεφάκη
του Κώστα Λεφάκη 
ΚριόςΟ Μάρτιος κλείνει κάπως σκληρά για τους περισσότερους από εσάς. Τίποτα δεν είναι αξεπέραστο και όλα διορθώνονται με το χρόνο, αλλά είναι καλύτερα να αποφύγετε να σας βρει ο Απρίλιος σε κατάσταση πολέμου. Κάτι ευάλωτο αυτή την εποχή είναι τα οικονομικά σας ενώ θα χρειαστεί μεγαλύτερη υπεράσπιση ο επαγγελματικός τομέας. Ενδεχομένως  και μία θυσία ο κόσμος των προσδοκιών σας, καθώς ο Δίας στο ζώδιό σας φροντίζει να σας παρουσιάζει δέλεαρ. Επιμεληθείτε τις εργασιακές σας σχέσεις και προγραμματίστε έγκαιρα μετακινήσεις ή νέες συναλλαγές. 

Ταύρος

Η Αφροδίτη κυριαρχεί στο ζώδιο σας, και αυτό σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς στο άλλο φύλλο. Ωστόσο αποφύγετε τις απερισκεψίες που θα βάλουν σε κίνδυνο την καλή σας φήμη, ή μια σχέση που σας αφορά. Ο Απρίλιος που έρχεται παραμένει σημαντικός για τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα. Ενδέχεται να περάσετε δύσκολες ώρες με κάποιο συνεργάτη και καλό είναι να μην αφήσετε την κατάσταση σε ακρότητες. Υπερασπιστείτε διπλωματικά και αποτελεσματικά το συμφέρον σας και μην αφήνετε τις σχετικές εξελίξεις στην τύχη τους. Ένα παρασκήνιο θα αποκαλυφθεί στο περιβάλλον σας.

 

Δίδυμοι

Το τέλος του Μαρτίου σας δίνει την ευκαιρία της ανασυγκρότησης και της αποκατάστασης. Ο Άρης εγκατέλειψε το ζώδιό σας και  σας ευνοεί στο άνοιγμα νέων οριζόντων, στην δραπέτευση από την πραγματικότητα, ή σας βοηθά να ταξιδέψετε σε πιο ευχάριστους χώρους. Φροντίστε να είστε οργανωμένοι και δημιουργικοί όσο απαιτούν οι περιστάσεις και οι φιλοδοξίες σας. Διαχειριστείτε λογικά τα χρήματα σας και μην λέτε πολλά για τα σχέδια σας στον οποιονδήποτε. Αισθηματικά μπορείτε να επισημοποιήσετε μια σχέση, ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για αυτήν, ανάλογα την περίσταση!

 

Καρκίνος

Ο Άρης έχει περάσει στο ζώδιό σας  και καλείστε να αναλάβετε την αποκατάσταση οικογενειακών συγγενικών και άλλων σχέσεων που πέρασαν μια πρόσφατη κρίση. Ελέγχετε την εξέλιξη των καταστάσεων χωρίς να αφήνετε τίποτα στην τύχη και μην ξεχνάτε ότι η περίοδος φέρνει συχνά διαμορφώσεις στη γενική κατάσταση επηρεάζοντας τα συμφέροντα σας. Οικονομικά μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες συνεργασίας, να βολιδοσκοπήσετε ανθρώπους, να διαπιστώσετε προθέσεις και να επιβάλετε κι εσείς τους δικούς σας όρους. Μια παλαιότερη υποχρέωση που βρισκόταν σε αδράνεια θα σας απασχολήσει εκ νέου.

 

Λέων

Οι τελευταίες μέρες του Μαρτίου, τονίζουν την μαχητική σας διάθεση. Το κακό είναι πως αυτή τη διάθεση μπορείτε να την μεταδώσετε και στους άλλους, κάτι αρκετά ανησυχητικό για την πορεία των προσωπικών αλλά και των επαγγελματικών σας υποθέσεων. Καθώς ο μήνας κλείνει ξεκαθαρίστε εκκρεμότητες, κλείστε χρεωστικά υπόλοιπα και υπερασπίστε πιο οργανωμένα τα επαγγελματικά σας συμφέροντα. Όσοι πρόκειται να αλλάξετε συνθήκες στην εργασία σας, κάντε το οργανωμένα. Στα προσωπικά σας δείξτε κατανόηση στις ανάγκες των γύρω σας, φανείτε διαλλακτικοί στις συνεννοήσεις σας και παραμείνετε ουδέτεροι στις διαφωνίες μεταξύ τους.

 

Παρθένος

Αρχίζετε σιγά – σιγά να συνέρχεστε από τις δυσκολίες του Μαρτίου και τις συνέπειες των γεγονότων που σας έβαλαν στο στόχαστρο τους. Καταπολεμήστε το άγχος, και ξετινάξτε από πάνω σας τις πικρίες των τελευταίων εβδομάδων. Δεν είστε μόνοι στην πορεία εξέλιξης και προόδου που έχετε επιλέξει αλλά, βρείτε τρόπους να ξεκουραστείτε προκειμένου να ξεκινήσετε τον Απρίλιο με καλύτερο κέφι και καινούρια σχέδια. Μην είστε απρόσεκτοι στις συναλλαγές σας και μην περιμένετε ακόμη αποφασιστικές εξελίξεις στα αισθηματικά σας.

 

Ζυγός

Οι δυσκολίες υποχωρούν αλλά η κατάσταση παραμένει αρκετά δύσκολη μέχρι να κλείσει ο Μάρτιος. Δεν θα έπρεπε να μειώσετε την προσοχή και τις προσπάθειες σας για να αποφύγετε να στραφούν εις βάρος σας γεγονότα για τα οποία φταίει η απερισκεψία σας ή η φυσική σας παρόρμηση. Παρόλες τις υποσχέσεις που σας δίνονται από τρίτους θα υπάρξουν μερικές αντιξοότητες για τις οποίες θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι. Κάποιος παράγοντας ενδέχεται να σας πικράνει αλλά πριν πληγωθείτε σκεφτείτε μήπως είναι για το καλό σας.

 

Σκορπιός

Αρχίσατε να βγαίνετε από τη δίνη των γεγονότων, ενώ η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει ότι μπορεί για την αποκατάσταση της αισθηματική σας ζωής. Μερικές ακόμη δυσκολίες στο στενό περιβάλλον ή στην εργασία συνεχίζουν να σας προβληματίζουν αλλά σας διαβεβαιώνω ότι γρήγορα θα υποχωρήσουν και αυτές. Πολλά μπορούν να ευδοκιμήσουν στη σχέση σας από εδώ και πέρα αρκεί να είστε ειλικρινείς με τους άλλους και σαφείς με τον εαυτό σας. χρήματα και σχέδια θέλουν καλύτερη φροντίδα.

 

Τοξότης

Καθώς ο Μάρτιος τελειώνει και ο Άρης έχει αλλάξει θέση, ξεθωριάζουν και οι δυσκολίες που έφερε μαζί του. Παρόλο που η φασαρία στο στενό περιβάλλον συνεχίζεται, όλα δείχνουν πως η φετινή Άνοιξη έχει αναπλαστικό και αποκαταστατικό χαρακτήρα για εσάς. Επιμεληθείτε το αντικείμενο της δουλειάς σας, κλείστε πάσης φύσεως εκκρεμότητες και μεριμνήστε  ώστε ο Απρίλιος να είναι πιο γόνιμος και πιο παραγωγικός. Μην αφήνετε τη νοσταλγία και τις ευαισθησίες σας να διατηρούν την εξάρτηση με ανθρώπους και καταστάσεις, με τους οποίους έχετε κλείσει οριστικά τον κύκλο της σχέσης σας.

 

Αιγόκερως

Κάντε λίγο υπομονή, γιατί μαζί με το Μάρτιο τελειώνουν και διάφορες εκκρεμότητες στις υποθέσεις σας. Ο Άρης από τον Καρκίνο όμως φέρνει εντάσεις στην εργασία, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Θα χρειαστεί να επιδείξετε μαεστρία στο χειρισμό των σχέσεων και στην υπεράσπιση του συμφέροντός σας. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο στέλνει θετικά μηνύματα στους ελεύθερους και σας παρακινεί να μην είστε αδρανείς, όταν το άτομο που σας ενδιαφέρει βρίσκεται στο περιβάλλον σας. Ο Απρίλιος, στα αισθηματικά,  θα αυξήσει την τύχη και την αισιοδοξία σας για τη ζωή.

 

Υδροχόος

Ο Μάρτιος στο τελείωμά του αλλάζει το σκηνικό της καθημερινότητάς σας , καθώς η μετακίνηση του  Άρη στον Καρκίνο μπορεί μεν να σας απάλλαξε από κάποιες υποχρεώσεις, από την άλλη όμως νιώθετε λίγο μετέωροι όσον αφορά στις πρακτικές σας υποθέσεις και υποχρεώσεις. Επίσης σας απασχολεί η αισθηματική και η επαγγελματική σας κατάσταση, μιας και έχετε καταφέρει να πιστεύετε ότι ξεχνάτε εκεί όλα σας τα απωθημένα. Δεν είναι όμως σίγουρο πως τα καταφέρατε καλά γιατί κάνατε συμφωνίες που αποδείχτηκε πως δεν σας συμφέρουν.

 

Ιχθείς

Ο Μάρτιος κλείνει με μια αίσθηση πρώτης ανακούφισης, μετά τα όσα μεσολάβησαν κατά τη διαδρομή του. Πολλοί βλέπετε σαν λύση του αδιεξόδου σας ένα ταξίδι αλλά αυτό δείχνει μια έντονη τάση φυγής από τα προβλήματα που συνεχίζουν να υπάρχουν. Είναι καλύτερα να μην βιαστείτε για τέτοιες αποδράσεις και να ζήσετε από κοντά ότι σας ταλαιπωρεί γιατί αυτή την εποχή τη λύση δεν θα δώσει ο συναισθηματισμός αλλά η πρακτική αντιμετώπιση τόσο των ανθρώπων όσο και των καταστάσεων.  Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σας βοηθά να είστε περισσότερο διπλωμάτες στην επικοινωνία με σημαντικούς παράγοντες στην εργασία.

Πηγή: Πηγή

(Visited 2.222 times, 1 visits today)
Πρόσφατο άρθρο

Φωτιά Τώρα...

Μπορεί επίσης να σας αρέσει