Ιούλ 24, 2022

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 25-31 Ιουλίου 2022 

Ο Ιούλιος ολοκληρώνει τον κύκλο του και η εβδομάδα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον!

Τι προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης;

Κλιματιστικά TOYOTOMI, DAIKIN, INVENTOR, MORRIS, JUROPRO με δωρεάν εγκατάσταση!
Ισχύει για αγορές έως 31/08/2022.

Κριός

Πολλά θέματα θα σας απασχολήσουν με την πίεση να πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Οι συμπτώσεις θα δώσουν μια νέα προοπτική στην διαχείριση του εισοδήματος σας. η αξιοποίηση των εκφραστικών σας μέσων θα παίξει σημαντικό ρόλο. Η επικοινωνία, η διπλωματία, η προσπάθεια θα λειτουργήσουν υπέρ σας, ιδιαίτερα στις διακοπές. Όμως τα εμπόδια και οι αντιξοότητες και δεν θα λείψουν, κάποιες συναισθηματικές και άλλες οικονομικές, αλλά ο Δίας στο ζώδιό σας θα σας κρατήσει ψυχικά σθεναρούς και θα σας σώσει από αιφνίδιους κινδύνους που δεν αποκλείεται να ξεσπάσουν εμπρός σας.
 

Ταύρος

Σταθμίστε τις δυνάμεις σας, κρατήστε τις βασικές ισορροπίες, ελέγχετε τα περιθώρια που έχετε, μην έρθετε σε αντίθεση με το νόμο και μη φοβηθείτε να θυσιάσετε την πραγματοποίηση επιθυμιών προκειμένου να καλύψετε υποχρεώσεις. Ότι θετικό πετύχετε με τον Άρη στο ζώδιό σας, θα αποτελέσει εχέγγυο για τους επόμενους μήνες και ειδικά για την περίοδο μέσα Αυγούστου – Σεπτεμβρίου που θα ξεπεράσετε μια δυσκολία στις σχέσεις και στις συναλλαγές σας. Προσέξτε το πώς θα διαχειριστείτε τα συναισθήματα, το χρόνο, την αλλαγή των προτεραιοτήτων σας. Μην χάσετε ευκαιρίες για οικονομικές λύσεις και να προτιμήσετε την συνθηκολόγηση από την αντίδραση αυτό το καλοκαίρι! 

Δίδυμοι

Είστε στο μέσο καταστάσεων που σας απασχολούν από καιρό. Θα έλεγα ότι υπάρχει μια κάλυψη στα νώτα σας και ο Άρης εκφράζει μια πολύ θετική επιρροή. Ρυθμίσεις χρεών, αναθεώρηση τρόπου ζωής, αλλαγή προγραμμάτων και αναθεώρηση σχέσεων, κυρίως συναισθηματικών και κοινωνικών είναι απαραίτητα στο κλείσιμο του μήνα αυτού. Εσείς πάντως παρουσιάζεστε αρκετά αποφασισμένοι. Οι καταστάσεις θα παραμείνουν ωστόσο εύθραυστες. Δεν πρέπει να κάνετε κάτι που θα λειτουργήσει εις βάρος ή που θα προκαλέσει μια ζημιά σε ένα νευραλγικό τομέα της ζωής σας. 

Καρκίνος

Μπορεί να μην το πιστεύετε αλλά η εβδομάδα θα σας επηρεάσει λιγότερο αρνητικά και περισσότερο θετικά. Είναι βλέπετε η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο σας. Οι άνθρωποι θα βοηθήσουν την κάλυψη των αναγκών σας. Η εστία πολέμου παραμένει στον οικογενειακό χώρο αλλά και αυτή φαίνεται να περιορίζεται και σιγά – σιγά να σβήνει. Η σχετικά καλή όψη του Ερμή με τον Δία σας βοηθά να συντηρήσετε τα κεκτημένα σας. Η προσωπική σας ζωή θα έχει αναταράξεις αλλά στο χέρι σας είναι να την διασώσετε. 

Λέων

Εσείς θα πρέπει να προσέξετε ότι διαδραματίζεται στο εξωτερικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον καθώς ο Ερμής διατρέχει το ζώδιό σας. Επικεντρωθείτε σε αλλαγές στην εργασία, σε ωφέλιμες σχέσεις και στην καθιέρωση νέου τρόπου ζωής, ανοιχτού σε νέες εμπειρίες και καταστάσεις. Ο Δίας στον Κριό σας τροφοδοτεί με τόλμη και αποφασιστικότητα, η οποία αυτή τη φορά πρέπει να έχει αντίκρισμα και μάλιστα σε βασικούς τομείς. Όσοι είστε ή ετοιμάζεστε για διακοπές απολαύστε το χρόνο σας, αλλά αφήστε και το μυαλό σας να επεξεργάζεται ιδέες και λύσεις. 

Παρθένος

Μια εβδομάδα προσοχής και απορρόφησης κραδασμών από το εξωτερικό περιβάλλον. Η παροιμιώδης ψυχραιμία σας βοηθά να επεξεργαστείτε τα δεδομένα και να πάρετε αποφάσεις, ή να απομακρυνθείτε από εστίες έντασης που δεν σας αφορούν άμεσα. Η Αφροδίτη μέσα από την εξέλιξη την γενικότερη σας ανοίγει το δρόμο για επιδιώξεις εμπορικές επικοινωνιακές και συναισθηματικές. Πολλοί θα επιλέξετε το μέρος των διακοπών την τελευταία στιγμή και ανάλογα τις διαθέσεις σας. Πάντως καλό θα ήταν να βάλετε και λίγο νερό στο κρασί σας όταν συναντάτε σημαντική αντίσταση από τους άλλους στα σχέδιά σας! 

Ζυγός

Οι προσωπικές σχέσεις και οι ερωτικές όπως και οι κοινωνικές είναι πιο εκτεθειμένες σε νέες δοκιμασίες είτε έχετε καλή συμπεριφορά προς τους άλλους είτε όχι. Δηλαδή εκεί εντοπίζεται το άδικο και αυτό τον τομέα θα πρέπει να προσέχετε σε καθημερινή βάση. Οργανώστε τα ζητήματα με τα οποία θα ασχοληθείτε και προστατέψτε την ψυχική σας υγεία, καθώς οι πιέσεις από το περιβάλλον γίνονται ακόμα πιο αισθητές. Ο Ήλιος είναι πλέον στον Λέοντα και φέρνει ευχάριστα χαμόγελα και τόνωση της πληγωμένης σας αυτοπεποίθησης. Ένας νέος έρωτας καραδοκεί για τους ελεύθερους! 

Σκορπιός

Ήρθε η στιγμή να δείτε πιο ρεαλιστικά τις εξελίξεις. Ήρθε η ώρα να πληρώσετε το τίμημα της απόκτησης ή να δείξετε θάρρος προκειμένου να απαλλαγείτε από σκάρτο ανθρώπινο υλικό πάσης φύσεως. Δεν είστε άνθρωποι που παίρνουν εύκολα αποφάσεις. Προκειμένου όμως για το συμφέρον σας θα πρέπει να τις πάρετε άμεσα και σωστά στην διάρκεια αυτού του μήνα. Παράλληλα θα πρέπει να κερδίσετε το χαμένο χρόνο σε νομικές διευθετήσεις, σε διαπραγματεύσεις οικονομικών ζητημάτων, σε σπουδές, σε ταξίδια σκοπιμότητας και σε αλλαγές τόπου διαμονής που θα σας ανακούφιζαν. 

Τοξότης

Τα πράγματα είναι περίεργα και ανακατεμένα. Οι καταστάσεις είναι πολλές αλλά με κάποιο τρόπο, η εργασία φαίνεται να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα των προηγούμενων μηνών και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε. Σημαντικός παράγοντας επίσης ο οικονομικός ανεφοδιασμός, η διευθέτηση παλαιών χρεών, ο επαναπροσδιορισμός κληρονομικών υποθέσεων ή συντήρησης περιουσιακών στοιχείων. Το βαθύ καλοκαίρι συνεχίζει μια πορεία εγρήγορσης που απαιτεί προσοχή και καλή συνεννόηση με τους άλλους, με τους οποίους σας συνδέουν κοινές επιδιώξεις. Η οικογένεια απορροφά περισσότερο χρόνο από όσο συνήθως. 

Αιγόκερω

Η εβδομάδα αυτή σας προκαλεί. Υπάρχουν οι μεγάλες ευκαιρίες αλλά σύντομες αλλά και πιο μεγάλες πιέσεις από εξωτερικά ή επαγγελματικά γεγονότα. Πρέπει να γίνετε πιο ευέλικτοι, πρόθυμοι να πάρετε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν, να αμυνθείτε στους εχθρούς σας με κάθε τρόπο που εσείς ξέρετε και αν χρειαστεί υιοθετήστε το σύνδρομο του ήρωα γιατί μπορείτε να βγείτε νικητές στο τέλος από όλη αυτή την επιστράτευση στην οποία θα υποχρεωθείτε να μπείτε. Στα αισθηματικά φανείτε ρεαλιστές και στις συζητήσεις σας ειλικρινείς. Οι διακοπές είναι απαραίτητες για τον ψυχισμό σας! 

Υδροχόος

Περίεργα λίγο τα πράγματα για εσάς , αφού ξεκινά μια νευρική εβδομάδα που όμως δεν παρεμβάλει εμπόδια στα σχέδιά σας για ανανέωση. Το στενό περιβάλλον θα απορροφήσει πολύ από το χρόνο σας. Η παρουσία σας εκεί θα δώσει λύσεις, ενώ για ορισμένους αλλάζει κάπως ο τρόπος διαβίωσης ή διαφοροποιούνται οι συνθήκες. Η εργασία συνεχίζει να έχει δυσκολίες και το μόνο που την σώζει είναι ο καλός άγγελος που βρίσκεται στο πλευρό σας ή αυτό που λέμε απίθανες παρεμβάσεις της τύχης στις δύσκολες στιγμές. Μην αρκεστείτε όμως μόνο σε αυτό. Κάντε και εσείς ότι καλύτερο μπορείτε. 

Ιχθύες

Είστε από τους λίγους που μπορείτε να βγείτε αλώβητοι από αυτή την εποχή των ταλαιπωριών και των δοκιμασιών. Οικονομικά, εστιάζει στην ταλαιπωρία για την διατήρηση των χρημάτων ή στην κατάσταση του εισοδήματος σας. Κυρίως αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες και όλους όσους ρισκάρετε οικονομικά ή έχετε μεγαλύτερο χρεωστικό υπόλοιπο. Από την άλλη όμως σας βοηθά στην συνεννόηση ή ακόμα και στην ανακάλυψη και κατάκτηση μιας καινούργιας αγάπης που θα αποτελέσει βάλσαμο για τον χαρακτήρα σας σε αυτή την σκληρή εποχή που διανύουμε.Πηγή

 (Visited 2.293 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει