Φεβ 17, 2023

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 20-26 Φεβρουαρίου 2023 

Τα Ζώδια της Εβδομάδας και οι προβλέψεις τους για 20-26 Φεβρουαρίου 2023 από τον Κώστα Λεφάκη

Η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου φέρνει μαζί της τη Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ και όλοι βρισκόμαστε σε μία περίοδο τελικών εκκαθαρίσεων προκειμένου να κάνουμε τα βήματα για ένα νέο ξεκίνημα! Δες αναλυτικά τις προβλέψεις σου από τον Κώστα Λεφάκη! 

Κριός

Η οργάνωση και η επιμέλεια της φυσικής και της ψυχικής σας κατάστασης είναι επιβεβλημένη προκειμένου να νιώθετε υγιείς και δυνατοί. Βρείτε τρόπους ανανέωσης του οργανισμού σας και φροντίστε να μην κουράζεστε πολύ. Εργαστείτε για την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με τομείς που επηρεάζουν τη διάθεσή σας. Αισθηματικά έχετε την προσοχή του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει αλλά έχετε και ερωτηματικά για τη δική σας ικανοποίηση.

 

Ταύρος

Ιδιαιτέρως ευάλωτοι είστε αυτές τις μέρες στις καταπιεστικές σχέσεις. Βρείτε κάποιους τρόπους να ανεξαρτητοποιηθείτε και παράλληλα  φροντίστε να διατηρήσετε το μέτρο και τις απαραίτητες ισορροπίες. Κάποιες ειδικές σχέσεις θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν και φυσικά να σας καταπιέζουν. Οι γονείς σταθείτε στα παιδιά σας, γιατί θα διαπιστώσετε ότι το έχουν ανάγκη.  Οικονομικά θα σας απασχολήσουν έξοδα, αλλά παράλληλα, θα εισπράξετε και κάποια έκτακτα χρήματα.
 

Δίδυμοι

Τα πράγματα είναι καλά αυτή την εβδομάδα αλλά είναι οι άλλοι που θα σας προβληματίσουν. Αν θέλετε να διατηρηθεί η αρμονία και η γαλήνη στο οικογενειακό σας περιβάλλον, επιστρατεύστε τη λογική σας. Προσέξτε γιατί μια παρανόηση στα λεγόμενά σας θα μπορούσε να δημιουργήσει δυσάρεστη κατάσταση σε όλους σας. Η περίοδος σας υπενθυμίζει υποχρεώσεις, κυρίως οικονομικές, χωρίς όμως να διατρέχετε τον κίνδυνο να χάσετε κάποιο περιουσιακό σας στοιχείο.

 

Καρκίνος

Φιλικά και συγγενικά άτομα φαίνεται να μην μπορούν να ακολουθήσουν τις μέρες αυτές τον ρυθμό και την εναλλασσόμενη διάθεσή σας. Καλό θα ήταν λοιπόν ν’ αποφεύγετε τις αντιθέσεις που θα σας ταλαιπωρήσουν χωρίς αποτέλεσμα. Αν πρόκειται να ταξιδέψετε, φροντίστε για όλες τις λεπτομέρειες εκ των προτέρων.  Περιορίστε τη διάθεσή σας για χασομέρι και αφοσιωθείτε έμπρακτα σε αυτά που πρέπει να γίνουν άμεσα. Αν εργάζεστε από το σπίτι, φανείτε τυπικοί στις προθεσμίες που σας έχουν ζητηθεί.

 

Λέων

Τα οικονομικά σας απαιτούν προσεκτικές κινήσεις αυτή την περίοδο. Η αύξηση των εισοδημάτων σας θα μπορούσε να γίνει με έξυπνες και όχι ριψοκίνδυνες κινήσεις που επιδιώκουν αβέβαια κέρδη. Η εβδομάδα πάντως δεν είναι καλή ούτε και κατάλληλη να καταπιεστείτε με δυσκολίες ή αμφίβολης επιτυχίας εγχειρήματα. Αντ΄αυτού, ασχοληθείτε με την σωματική σας υγεία, τον εξωραϊσμό του χώρου εργασίας, ή του σπιτιού και παραμείνετε απασχολημένοι με ότι μπορεί να έχει απτό αποτέλεσμα. Ένα φιλικό σας πρόσωπο, είναι πιθανό να χρειαστεί τη βοήθεια, ή τη συμβουλή σας.
 

Παρθένος

Αυτήν την εβδομάδα οφείλετε να είστε προσεκτικοί σ’ αυτά που λέτε, γιατί θα μπορούσατε να δημιουργήσετε προβλήματα τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Οι άλλοι μπορεί να σας προκαλούν ποντάροντας είτε στις ευαισθησίες, είτε στην τυπικότητά σας.  Προσπαθήστε να κινηθείτε διαλλακτικά και μην πιέζετε καταστάσεις όταν αυτές δεν ανταποκρίνονται στο ζητούμενό σας. Αισθηματικά κρατήστε αποστάσεις από θέματα που δεν έχουν λύσεις, ή που δεν μπορούν τώρα να διευθετηθούν.

 

Ζυγός

Οι επιρροές της εβδομάδας αυτής θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε αρνητικές σκέψεις και λανθασμένα συμπεράσματα. Κρατήστε λοιπόν αυτά που πιστεύετε για τον εαυτό σας και ακολουθήστε τους ρυθμούς της καθημερινότητας με χαμηλούς τόνους. Θα έρθει η στιγμή που θα επιβάλετε τα δίκαια αιτήματά σας.  Οι δικοί σας άνθρωποι μπορεί να επωφελούνται από την αδυναμία σας να αρνηθείτε τη συμπαράστασή σας, αλλά πρέπει επιτέλους να μάθετε να θέτετε όρια. Αποφύγετε μεγάλες παρέες στις εξόδους σας και προστατεύστε καλύτερα την υγεία σας!

 

Σκορπιός

Οι προσωπικές και οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες φαίνεται να πραγματοποιούνται γρήγορα, εφόσον έχετε τις απαραίτητες οργανωτικές ικανότητες. Καλό θα ήταν όμως, την περίοδο αυτή τουλάχιστον, να μην περιμένετε και πολλά από τρίτους ανθρώπους, αλλά να στηριχθείτε στις δικές σας και μόνον δυνάμεις.  Κάποιοι παραπονιέστε για τα πολλά που έχετε να κάνετε καθημερινά, αλλά όλα αυτά θα οδηγήσουν σύντομα σε ωφέλιμα αποτελέσματα. Αισθηματικά κάντε κάποιες μικρές υποχωρήσεις για να μη φτάσουν τα πράγματα και πάλι σε αδιέξοδο.

 

Τοξότης

Ο Άρης στους Διδύμους δεν σας επιτρέπει να κάνετε προς το παρόν τα επαγγελματικά ανοίγματα που έχετε στο μυαλό σας. Κάντε όμως σωστές αξιολογήσεις και αρχίστε σιγά- σιγά τα βήματα που θα σας οδηγήσουν στους στόχους σας. Ταξινομήστε τώρα τις σκέψεις σας βάζοντας τις δέουσες προτεραιότητες και έχετε λίγο υπομονή. Θα καταλάβετε μόνοι σας πότε τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα. Η εργασία μπορεί να απαιτεί περισσότερο χρόνο εκ μέρους σας και μη διστάζετε να της τον προσφέρετε. Οι νεότεροι φροντίστε να αποκτήσετε μια επιπλέον επαγγελματική κατάρτιση.
 

Αιγόκερως

Με λογική και ψυχραιμία οφείλετε ν’ αντιμετωπίσετε άτομα που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδό σας. Μην προσπαθείτε να πείσετε κανέναν να δεχθεί τις απόψεις σας και φανείτε προσεκτικοί στις συνδιαλλαγές σας, κυρίως με άτομα του εξωτερικού. Ένα πρακτικό ζήτημα θα προκύψει αιφνίδια και θα σας αποδιοργανώσει πρόσκαιρα. Αισθηματικά είναι δύσκολο να ικανοποιηθείτε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει και να παραιτηθείτε των επιδιώξεών σας. Αναζητήστε ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας!

 

Υδροχόος

Εβδομάδα δύσκολη και για εσάς με ενοχλήσεις από τρίτους. Επίσης, παρ’ όλες τις διαπραγματεύσεις σας ικανότητες, ίσως κάποιες νομικές δυσκολίες να μη σας επιτρέψουν να δώσετε οριστική λύση σε οικονομικά ή περιουσιακά θέματα που σας απασχολούν. Βάλτε προτεραιότητες, αν δεν θέλετε να χάσετε τον έλεγχο. Ταξίδια και μετακινήσεις μπορούν να αναβληθούν για τώρα, ιδιαίτερα αν πιστεύετε ότι δεν είστε καλά προετοιμασμένοι για τις απαιτήσεις τους. Προσοχή σε συναισθήματα και απογοητεύσεις που καραδοκούν!
 

Ιχθείς

Είστε αρκετά ανυπόμονοι στα προσωπικά και αισθηματικά σας ζητήματα. Φροντίστε όμως να έχετε καλή σχέση με την πραγματικότητα, να μην παρερμηνεύετε τη συμπεριφορά των άλλων και διατηρήστε το τυπικό μιας διαδικασίας. Οικονομικά, συνεχίζετε να επιδιώκετε βελτίωση και αρκετοί από εσάς θα έχετε καλές ενδείξεις για να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας. Ορισμένοι από εσάς αντιμετωπίζετε κάποιο επαγγελματικό δίλημμα και καλό θα ήταν να έχετε κλειστά τα χαρτιά σας και να κάνετε όση ακόμα υπομονή χρειάζεται πριν πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις.

Πηγή(Visited 3.183 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει