Μάι 01, 2022

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 2-8 Μαΐου 2022

Η εβδομάδα 2-8 Μαίου έχει τις εξελίξεις της Ηλιακής Έκλειψης στον Ταύρο … Ο Κώστας Λεφάκης μας δίνει τις προβλέψεις του.Κριός

Το ξεκίνημα του Μαίου προβλέπεται λίγο δύσκολο, ή ασαφές. Το δύσκολο θα σχετιστεί με την επιρροή της έκλειψης στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία, στη δική σας περίπτωση, τόνισε κάποια έκτακτα οικονομικά προβλήματα. Το κύμα της ασάφειας οφείλεται σε ένα πλανητικό συνωστισμό στο ζώδιο των Ιχθύων, που δίνει μια ενεργοποίηση του παρασκηνιακού σας περιβάλλοντος, ή επίσης γεγονότα που δεν σας αφήνουν να έχετε ξεκάθαρο ορίζοντα. Κατόπιν τούτου θα κινηθείτε προσεκτικά και προνοητικά αποφεύγοντας εγχειρήματα και καινούρια ξεκινήματα πάσης φύσεως. 

Ταύρος

Η έκλειψη του Ήλιου στο ζώδιό σας την προηγούμενη εβδομάδα, φέρνει τώρα τις πρώτες συνέπειες, οι οποίες σημαδεύουν τα αισθηματικά και επαγγελματικά σας τρέχοντα ζητήματα. Η Αφροδίτη περνά γρήγορα στον Κριό, υποχρεώνοντάς σας να παλέψετε για κάτι που θέλετε, ή να αναλάβετε ευθύνες για λογαριασμό δικών σας ανθρώπων. Ο Άρης με τον Δία και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δίνει μια κινητικότητα στο εξωτερικό περιβάλλον και σας εξυπηρετεί να πετύχετε κάτι που θέλετε από καιρό. Μεταξύ των άλλων προσέξτε το τι διαδραματίζεται και στα οικογενειακά χωρίς να το αφήνετε να πάρει μεγάλη διάσταση. 

Δίδυμοι

Η εβδομάδα είναι και καλή και δύσκολη. Έχουν συμβε΄’ι άλλωστε τόσα πολλά τα οποία τα έχετε αντέξει και τώρα μπαίνετε σε ένα νέο κύκλο αγωνιστικής δράσης, ή υπεράσπισης των συμφερόντων σας. Το καλό είναι ότι ο Ερμής προχωρά στο ζώδιό σας και σας βοηθά να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τα τρέχοντα ζητήματά σας. Η Αφροδίτη στον Κριό κάνει λίγο πιο έντονα τα ερωτικά σας και ο πλανητικός συνωστισμός στους Ιχθύς σας επιστρατεύει σε καθημερινή βάση στον επαγγελματικό τομέα. Αυτή η μικρή πολυαστρία στους Ιχθύς που αφορά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα δοκιμάσει την αντοχή και την αντίληψή σας, αλλά θα σας ωθήσει να κερδίσετε και μια μεγάλη μάχη που θα δώσετε. 

Καρκίνος

Συγκριτικά με άλλους φαίνεται ότι οι βασικοί τομείς της ζωής σας λειτουργούν καλύτερα, ή εξυπηρετείστε στην κάλυψη των αναγκών σας. Υπάρχει μια κινητικότητα στις σχέσεις σας με το εξωτερικό περιβάλλον, μια εναλλαγή των επιρροών που θα δεχτείτε από το ανθρώπινο κοπάδι, μαζί και ευκαιρίες που θα έχετε, είτε να επεκτείνετε τα όριά σας, είτε να ταξιδέψετε, είτε να κάνετε επιτυχείς διευθετήσεις υποθέσεων που έχουν συσσωρευτεί από καιρό. Αισθηματικά το διάστημα έχει ενδιαφέρον, η ανασφάλεια η ζήλεια και ο ανταγωνισμός όμως, θα λειτουργήσουν έντονα. 

Λέων

Επιτέλους μια καλύτερη περίοδος ξεκινά για εσάς! Ο Ερμής σας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσετε πρόσωπα και πράγματα και η Αφροδίτη να επιβάλλετε την κυριαρχία σας εκεί που θέλετε! Ο συνωστισμός των πλανητών στους Ιχθύς, σας δεσμεύει με ότι διαδραματίζεται στον επαγγελματικό χώρο και σας υποχρεώνει και να συμβάλλετε και να το προσέχετε. Ο Μάιος θα έχει αρκετά αναπάντεχα, καθώς και μεταβολές όπου θα πρέπει να έχετε και εναλλακτικές λύσεις. Το αισθηματικό άγχος δεν θα λείψει αλλά στο τέλος θα περάσετε καλά. Η οικονομική διευθέτηση επίσης θα παίξει το ρόλο της, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες ή να εξοφληθούν λογαριασμοί. 

Παρθένος

Οι μέρες που ακολουθούν φαίνονται ευνοϊκότερες και καλύτερες από αυτές που προηγήθηκαν. Ένα σχέδιο που έχετε στα σκαριά προχωρά, μια υπόθεση νομική, ή γραφειοκρατική λύνεται ή εξελίσσεται. Μια καινούρια γνωριμία κοινωνικής φύσεως θα παίξει σημαντικό ρόλο, ενώ η εκδοχή ενός σύντομου ταξιδιού, ή μιας έκτακτης ψυχαγωγίας θα σας ενισχύσει ηθικά και ψυχολογικά. Ο Ερμής στους Διδύμους, σαν κυβερνήτης πλανήτης, σας δίνει την ευκαιρία να πρωτεύσετε, ή να διακριθείτε στον επαγγελματικό τομέα.Ζυγός

Για εσάς τα πράγματα είναι σε ταχεία εξέλιξη, με την Αφροδίτη να προχωρά στον Κριό και τον Ερμή στους Διδύμους. Ο Μάιος δείχνει μια καλύτερη εκδοχή και βοηθά στην αποκατάσταση των σχέσεων, ή σε μια καλύτερη ισορροπία των καταστάσεων γύρω σας. Πολλά από αυτά που σας απασχολούν φαίνεται να λύνονται. Σύντομα ο Δίας θα ακολουθήσει την Αφροδίτη στον Κριό και αργότερα και ο Άρης. Αυτή η πλανητική ακολουθία δείχνει την εξέλιξη βασικών τομέων και την προώθηση υποθέσεων που για μεγάλο διάστημα είχαν αδρανήσει. Κάποιες καταστάσεις σας βοηθούν να αποκαταστήσετε το κύρος σας. 

Σκορπιός

Παρά την κούραση και τις συνεχείς δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στις επιδιώξεις σας, μπορεί να πει κανείς, πως είστε καλύτερα από τον Μάιο και μετά. Αν μάλιστα φανείτε διορατικοί στις προσωπικές σας σχέσεις και προσεκτικοί στα οικονομικά σας και, παρά τις εκλείψεις που συμβαίνουν, το διάστημα αυτό θα είναι ένας σταθμός επιτυχίας και απόλαυσης. Προσπαθήστε να συγκεντρώσετε τη δραστηριότητά σας στα πρακτικά θέματα και να αφήσετε για αργότερα τα ψυχολογικά που, σαν καλοί Σκορπιοί, θα έχετε για να κάνετε τη ζωή σας δύσκολη.Τοξότης

Στους Ιχθύς υπάρχει ο Άρης, ο Ποσειδώνας και ο Δίας σε συνωστισμό. Αυτό αποτελεί μια δέσμευση με το στενό σας περιβάλλον, τόσο πρακτικά, όσο και ψυχολογικά. Ο Ήλιος προχωρά στον Ταύρο και βοηθά στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας. Ο Ερμής προηγείται στους Διδύμους και βοηθά κάθε μορφή σχέσης και συνεργασίας. Μέσα σε όλα, η Αφροδίτη στον Κριό τονίζει την επιτυχία στα ερωτικά, τη στιγμή που δεν το περιμένετε. Με δυο λόγια ο μήνας αυτός έχει ενδιαφέρον αρκεί να μην οδηγηθείτε σε αυταπάτες σχετικά με την συναισθηματική, ή οικογενειακή κατάσταση.

Αιγόκερως

Αρκετή δραστηριότητα περιμένει τους περισσότερους από εσάς. Δεν θα ήταν άσχημο να προγραμματίσετε τους στόχους σας, αν δεν θέλετε να πάνε οι κόποι σας χαμένοι. Είναι γεγονός ότι τα οικονομικά σας, παρά τις περιστασιακές δυσκολίες μπορούν να βελτιωθούν, αρκεί εσείς να διεκδικήσετε κάτι τέτοιο. Προσπαθήστε να σκέφτεστε τις απόψεις των άλλων πριν μιλήσετε με το γνωστό παρορμητισμό σας, γιατί διαφορετικά, κινδυνεύετε να είστε άδικοι, ή να μη φανεί το δίκαιό σας. Φροντίστε να είστε ήρεμοι και προνοητικοί και μην εμπιστεύεστε την τύχη, ή την βοήθεια των άλλων. Επωφεληθείτε από μια καινούρια γνωριμία, χωρίς να τολμήσετε επενδύσεις, ενώ οι δεσμευμένοι κινηθείτε έτσι ώστε να βελτιωθεί η ατμόσφαιρα της σχέσης σας. 

Υδροχόος

Θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια να ξεπεράσετε τα ψυχολογικά προβλήματα που άφησαν οι προηγούμενες μέρες και να ασχοληθείτε περισσότερο με την αναδιοργάνωση των επαγγελματικών θεμάτων, αν θέλετε να δοθεί ένα τέλος στις οικονομικές και άλλες ταλαιπωρίες των τελευταίων, δύο χρόνων. Βέβαια το ένα επηρεάζει το άλλο, αλλά κάποτε πρέπει να βάζουμε στη ζωή μας ένα σύστημα και να μην επαναπαυόμαστε σε φανταστικές λύσεις. Ασχοληθείτε περισσότερο με την εργασία και γεμίστε τις ελεύθερες ώρες με κάτι που σας ψυχαγωγεί και σας γεμίζει ψυχολογικά. 

Ιχθύες

Η κατάσταση εξακολουθεί να είναι εύφλεκτη, δύσκολη και κουραστική. Παρά το γεγονός ότι ο Μάιος θα φέρει λύσεις και διευκολύνσεις, η πολυαστρία στο ζώδιό σας εξακολουθεί να δημιουργεί ένταση και πιέσεις από τρεις διαφορετικούς τομείς της ζωής σας, ταυτόχρονα. Είναι μια περίοδος κατά την οποία άλλοι κύκλοι κλείνουν και άλλοι ανοίγουν. Αυτοί έχουν να κάνουν με σχέδια, σχέσεις και οικονομικές προοπτικές. Το κλίμα παραμένει μεταβλητό και οι καταστάσεις σύνθετες, ή και νευρικές. Πρέπει να αφήσετε κατά μέρος τους άχρηστους συναισθηματισμούς και να προσπαθήσετε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, ώστε να μπορέσετε να προετοιμαστείτε για τις αλλαγές που θα φέρουν τη μεγάλη ανανέωση στη ζωή σας. 

Πηγή

  
Διαβάστε ακόμα:
Θα σε Σκίτσο Ρε!
Δημοφιλή στο Internet
Best Of Network
 
Ακολουθήστε μας Social Media:
Facebook: https://bit.ly/2tmfoeK
Youtube: https://bit.ly/2I2oDGD
Twitter: https://bit.ly/2ujU2CG(Visited 1.785 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει