Δεκ 12, 2021

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 13-19 Δεκεμβρίου 2021

Εβδομάδα με Πανσέληνο στους Διδύμους και κλίμα γιορτινό! Δες αναλυτικά τις εβδομαδιαίες σου προβλέψεις.

 

Κριός

Ένα ταξίδι, ένα νομικό θέμα φαίνεται να απασχολεί πολλούς από εσάς τις μέρες αυτές. Στο μεταξύ η κοινωνική σας ζωή παίρνει φωτιά, επομένως χρειάζεστε ένα καινούριο πρόγραμμα για να τα καταφέρετε. Αιφνιδιασμοί δεν θα λείψουν και η ευκαιρία ενός μεγάλου ταξιδιού θα σας βάλει σε δίλημμα. Αισθηματικά παρόλη την έλξη που φαίνεται να ασκείτε στο άλλο φύλλο, τίποτα σημαντικό δεν συμβαίνει τις μέρες αυτές. Οι δεσμευμένοι έχετε ένα άγχος για το πώς θα περάσετε τις γιορτές σύμφωνα με τις γενικότερες αλλαγές του κλίματος που επικρατεί.  Όσοι είστε εμμονικοί με τη δουλειά σας, δώστε τώρα τον καλύτερό σας εαυτό.

Ταύρος

Επαγγελματικά οι προοπτικές φαίνεται να καλυτερεύουν μετά την αποχώρηση του Άρη από τον Σκορπιό. Κάποιοι θα κάνετε σκέψεις για μια νέα δραστηριότητα. Σε περίπτωση συνεργασιών σας με τρίτους, τα αποτελέσματα προβλέπονται καλύτερα από ότι πριν. Στα οικονομικά, επιτέλόυς σας γίνεται η χάρη που θέλατε, ενώ η διευκόλυνση για μια αγορά που επιθυμείτε από καιρό, είναι παρούσα. Ωστόσο οικογενειακά άγχη δεν θα λείψουν και θα κριθεί από εσάς και τη συμπεριφορά σας να τα περιορίσετε. Οργανώστε έγκαιρα το πρόγραμμα των Χριστουγέννων, αποκλείοντας την εκδοχή απρόσμενης έκπληξης.

Δίδυμοι

Όσοι ασχολείστε με την επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις και το εμπόριο, θα είστε οι πιο δραστήριοι αυτήν την περίοδο. Όλοι μπορείτε να επιδιώξετε ένα ταξίδι και θα έχετε ευκαιρίες να διευρύνετε την κοινωνική σας δραστηριότητα. Φροντίστε να αξιοποιείτε το χρόνο χωρίς να καταπονείτε τον εαυτό σας. Βρείτε τον τρόπο να συνεννοείστε με τους άλλους και να αποφύγετε τις διαφωνίες μαζί τους. Τυχόν συμβόλαια, νομικά θέματα ή γραπτά σας, ας ελέγχονται με προσοχή. Αποφύγετε απροσεξίες διότι θα σας ταλαιπωρήσουν αργότερα. Το ίδιο ισχύει και για τα αισθηματικά σας.

Καρκίνος

Αισθητή αλλαγή του κλίματος της καθημερινότητας την εβδομάδα που ακολουθεί. Η επικείμενη Πανσέληνος πολλαπλασιάζει τις υποχρεώσεις και εντείνει τη νευρικότητα στο χώρο της δουλειάς σας. Επίσης θα εισπράξετε τα αποτελέσματα των γεγονότων και των πράξεων που προηγήθηκαν και ίσως έρθετε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος. Οι γονείς ασχοληθείτε με τα προβλήματα ενός παιδιού σας και οι ερωτευμένοι φανείτε λίγο επιφυλακτικοί σε σχέδια και υποσχέσεις που το έτερον ήμισυ κάνει για τη σχέση σας.

Λέων

Αισθηματικά επικρατεί ένταση. Μια βαθιά σας ανάγκη για ανανέωση μπορεί να σας οδηγήσει σε κάτι παρακινδυνευμένο για αυτή την εποχή που συνιστάται οπωσδήποτε κάποια επιφυλακτικότητα. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας και προγραμματίστε από τώρα έξυπνα την περίοδο των εορτών. Βρείτε τον τρόπο να συγχρονιστείτε με εκείνους που συμβιώνετε, ή συνυπάρχετε. Σε προγράμματα που συμμετέχετε και τα ρυθμίζουν άλλοι, εσείς, καλό θα είναι να έχετε εναλλακτικές για παν ενδεχόμενο.

Παρθένος

Το στενό περιβάλλον και ότι αφορά την οικογένεια, απορροφά τον χρόνο και την προσοχή σας, όλη αυτήν την εβδομάδα. Το πρόγραμμα των εορτών και η κατάστρωσή του προκαλεί από τώρα μεγάλη αναστάτωση και άγχος μέσα σας. Μην περιπλέκετε τα πράγματα και δείτε καθαρά και απλά αυτά που πρέπει να κάνετε. Συνδυάστε έξυπνα τις δραστηριότητές σας και μην μπερδεύετε τους ανθρώπους μεταξύ τους. Σκεφτείτε ότι δεν μπορείτε να τους ικανοποιήσετε όλους γι αυτό κάνετε από τώρα τις κατάλληλες επιλογές.

Ζυγός

Παρά τις προσπάθειές σας να ξεκαθαρίσετε τον αισθηματικό ορίζοντα, ακόμα μια φορά δεν το καταφέρνετε. Οι φίλοι και οι κοινωνικοί γνώριμοι φαίνεται να παίζουν σημαντικό ρόλο τις μέρες που ακολουθούν.  Επαγγελματικά δεν θα λείψει η κούραση και κάποιες αναποδιές, καθώς θα επηρεαστείτε από εξωτερικά γεγονότα που δεν μπορείτε να ελέγχετε. Η ιδέα ενός ταξιδιού ή μετακίνησης, πρέπει να οργανωθεί πολύ καλά. Πάντως το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη θα ανοίξει νέες πόρτες και θα σας δώσει νέες ιδέες και κίνητρα, όχι μόνο για τις μέρες των εορτών αλλά και για τους πρώτους μήνες της επόμενης χρονιάς.

Σκορπιός

Προσπαθήστε να δώσετε σωστή εντύπωση σε εκείνους που σας παρατηρούν και σας ελέγχουν. Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας έτσι ώστε τα έξοδά σας να είναι λιγότερα. Βάλτε σε τάξη αυτά που ο Άρης περνώντας από το ζώδιό σας, το έβγαλε από τη θέση του. Βρείτε την ευκαιρία να δείτε ανθρώπους από το παρελθόν. Όσοι εργάζεστε εποχιακά οργανώστε καλά το πρόγραμμα της κάθε μέρας. Πάνω από όλα ελέγχετε τη διαχείριση των χρημάτων σας και προσέχετε τις συναισθηματικές σας εκφράσεις γιατί υπάρχει κίνδυνος παρερμηνείας τους που θα φέρει παρεξηγήσεις.

Τοξότης

Είστε οι πρωταγωνιστές αυτών των ημερών καθώς ο Ήλιος στο τέλος της εβδομάδας σχηματίζει Πανσέληνο με το φεγγάρι. Σε ότι κάνετε και σε ότι συμβαίνει θα δοθεί υπερβολή. Κάποιοι άνθρωποι θα μονοπωλήσουν τον χρόνο και την προσοχή σας. Αλλαγές θα γίνουν με αιφνίδιο τρόπο, σε άλλους στα επαγγελματικά και σε άλλους στα αισθηματικά.  Είναι σημαντικό το φαινόμενο της Πανσελήνου καθώς θα αυξήσει δραστηριότητες, επικοινωνία ,συναντήσεις και επαφές.

Αιγόκερως

Μεταβατικό και απροσδιόριστο το διάστημα για εσάς. Το δύσκολο εναλλάσσεται με το εύκολο και η πικρία με την ευχαρίστηση. Ο ψυχικός σας κόσμος θέλει να υποστηριχτεί, έχετε ανάγκη την κατανόηση και τη βοήθεια από τους άλλους και ξαφνικά παίρνετε αποφάσεις εγκατάλειψης και αποχώρησης. Ξεκαθαρίστε τι ακριβώς θέλετε και αποφύγετε συμπεριφορές που προκαλούν με οποιονδήποτε τρόπο. Οικονομικά δεν είστε καλυμμένοι όσο θέλετε, ωστόσο την τελευταία στιγμή, ή κάποιος ανθρώπινος παράγοντας καλύπτει αρκετές από τις ανάγκες σας.

Υδροχόος

Οι μέρες θα περάσουν πολύ γρήγορα. Ο ενθουσιασμός και το άγχος εναλλάσσονται μεταξύ τους και το εθιμοτυπικό των εορτών σας αναστατώνει. Ο Άρης στον Τοξότη σας βοηθά να βρείτε διεξόδους και υποστηρικτές στα σχέδιά σας. Κάποιοι θα θελήσετε να μετακινηθείτε ή να ταξιδέψετε σε χώρες ή σε μέρη τα οποία είχαν κάνει αίσθηση στη ζωή σας. Βέβαια υπάρχει και ένα παρασκήνιο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, το οποίο το έχετε φτιάξει και το διαχειρίζεστε εσείς οι ίδιοι.  Ενισχύστε τα στεγανά του γιατί κάποιος έχει την πρόθεση να εισβάλει μέσα σε αυτό. Κοινωνικά δεν μπορείτε να αποφύγετε κάποιες «αγγαρείες» και οικογενειακά πρέπει να δίνετε το σχετικό παρόν για να μην έχετε γκρίνιες μετά.

Ιχθύες

Είστε στο επίκεντρο της προσοχής, όσο και αν δεν το καταλαβαίνετε. Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου δίνει έμφαση και πληθαίνει τα γεγονότα στον άξονα επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, κοινωνικού άγχους και δραστηριότητας. Παρά τους ενθουσιασμούς που θα σας καταλάβουν και τις υποσχέσεις που θα δώσετε, η Αφροδίτη τελικά σας βοηθά να κάνετε αυτό που είναι λογικό και συμβατικά χρήσιμο. Επομένως κάποιους θα απογοητεύσετε και κάποιους θα ευχαριστήσετε. Μείνετε σταθεροί στην υποστήριξη των δικών σας προτεραιοτήτων και μην αφήνετε εκκρεμότητες που μπορούν να παρεμβληθούν στο πρόγραμμά σας

Πηγή

(Visited 7 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει