Δεκ 09, 2022

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 12-18 Δεκεμβρίου 2022

Τα ζώδια της εβδομάδας 12-18 Δεκεμβρίου και οι προβλέψεις τους από τον Κώστα ΛεφάκηBooking.com

Εβδομάδα με αστάθειες,συγχύσεις, μπερδέματα αλλά και ξαφνικά μηνύματα που δίνουν όμορφες εκπλήξεις! Ποια ζώδια θα ευνοηθούν; Ποιοι είναι επιρρεπείς σε λάθη και παγίδες;ΚΡΙΟΣ

Φροντίστε τις μέρες αυτές να είστε αισιόδοξοι, υγιείς και επίμονοι στις προσπάθειες σας και μην ξοδεύετε τη δραστηριότητα σας σε πράγματα άσχετα με τους στόχους σας. Οικογενειακά προβλήματα απαιτούν υπομονή και επίγνωση ότι δεν είναι εύκολο να λυθούν. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα σας απασχολήσουν. Κάτι αιφνίδιο θα προκύψει και μπορεί να σας αποδιοργανώσει. Δώστε προσοχή στα οικονομικά σας, επιμεληθείτε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που έχετε αμελήσει και προγραμματίστε έγκαιρα τα δώρα των Χριστουγέννων.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να διευρύνετε την κοινω­νική σας δραστηριότητα, να μη δημιουργήσετε αντιθέσεις στο χώρο της εργασίας σας και να μη παίρνετε αποφάσεις για επαγγελματικά ή νομικά θέματα χωρίς να σκεφθείτε προσεκτικά όλες τις συνέπειες. Αποφύγετε να θίξετε κάτι περίεργο στο παρασκήνιο της δουλειάς σας, αλλά κρατήστε μια εποικοδομητική στάση σε κάποιο περίπλοκο ζήτημα. Αισθηματικά, είναι το διάστημα που ο καλός λόγος μετράει, το χαμόγελο θεραπεύει και το άγγιγμα ενθαρρύνει. Οργανώστε τις Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητές σας και μην αφήνετε τίποτα για την τελευταία στιγμή.

 


ΔΙΔΥΜΟΙ

Βασικά οι ανάγκες σας δεν είναι ερωτικές αλλά νοιώθετε πολύ έντονα την ανασφάλεια σας για να μπορέσετε να αντέξετε χωρίς να βρείτε ένα τρόπο φυγής. Ο σκοπός είναι να μπορέσετε να πάρετε αυτό που επιδιώκετε και παράλληλα να δείτε πιο καλοπροαίρετα μία νέα συνεργασία ή μία πρόταση. Το κλίμα των ημερών σας αποσπά από άλλες δύσκολες σκέψεις και σας ενθαρρύνει να πάρετε πρωτοβουλίες με σκοπό μια καλύτερη καθημερινότητα. Τα Χριστούγεννα προβλέπονται επικοινωνιακά, ευχάριστα και με ανθρώπους που σας ευχαριστεί η παρέα τους. Στο χέρι σας είναι να τα συνδυάσετε στη σωστή αναλογία.

 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσα προηγήθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν σας έχουν κουράσει αρκετά, όμως δεν είναι  σκόπιμο να φθάσετε σε ακρότητες και αντιπαραθέσεις, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ανθρώπους που μπορεί να επηρεάσουν την πρόοδο σας. Μία σύμπτωση, ή μία απόφαση που θα υποχρεωθείτε να πάρετε θα παίξει σημαντικό ρόλο στο εγγύς μέλλον. Εξετάστε όλα τα δεδομένα που διαθέτετε για να είστε προετοιμασμένοι για προκλήσεις και αστοχίες των άλλων. Οι μέρες των Χριστουγέννων σας βρίσκουν με βελτιωμένη διάθεση, αρκεί να καταφέρετε να ξεπεράσετε κάποια υποθετικά, προβληματικά σενάρια των εξελίξεων που σας απασχολούν.

 


ΛΕΩΝ

Πρέπει να θυμάστε ότι μόνο οι καινούριες ευθύνες θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο που νομίζετε ότι βρίσκεστε. Έχετε μία διάθεση να αλλάξετε τη ζωή σας και να επεκτείνετε τις συναναστροφές και τους δεσμούς σας. Μην καταναλώνεστε. Όσο δύσκολα και αν φαίνονται τα πράγματα υπάρχουν λύσεις και διέξοδοι, απλά χρειάζεται να τις πιστέψετε και να τις αναζητήσετε. Η κοινωνική σας ζωή σας βοηθά να περάσετε ευχάριστα Χριστούγεννα, αφήνοντας κατά μέρος δυσκολίες και προβληματικές σκέψεις.

 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φροντίστε για την υγειά και την ηρεμία σας και μην κάνετε τίποτα που θα αναστάτωνε το νευρικό σας σύστημα αυτή την εποχή. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις στη δουλειά σας, μην αφήνετε να σας εκνευρίσει ή να σας πικράνει ένας δικός σας άνθρωπος. Ξεπεράστε τους δισταγμούς και κινηθείτε δραστήρια, ακόμα και σε τομείς με τους οποίους δεν έχετε καταπιαστεί στο παρελθον. Με λίγα λόγια, δώστε εσείς ευκαιρίες στον εαυτό σας να περάσετε ευχάριστα Χριστούγεννα, να κάνετε περισσότερα από όσα αποφεύγατε και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα..

 


ΖΥΓΟΣ

Σιγά σιγά υποχωρεί η πίεση των τελευταίων εβδομάδων και ξαναβρίσκετε το χαμόγελο και την αισιοδοξία σας. Οι δικοί σας άνθρωποι είναι αποφασισμένοι να σας στηρίξουν και να σας απαλλάξουν από ανασφάλειες. Μέσα σε όλα αυτά διακρίνετε ότι έχετε καταφέρει να τους εντυπωσιάσετε επειδή τα καταφέρατε στα δύσκολα. Οργανώστε λοιπόν το πρόγραμμα των Χριστουγέννων σας όπως σας ευχαριστεί, αποφασίστε να ταξιδέψετε κοντά ή μακριά και απομακρυνθείτε από εστίες προβλημάτων και περισσότερων ευθυνών.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δεκέμβριος στην πορεία του προς τα Χριστούγεννα είναι ιδιαίτερα καταναλωτικός. Φανείτε συντηρητικοί στον χειρισμό των χρημάτων σας, μην αφήνετε εκκρεμότητες και μη ριψοκινδυνεύετε σε άσκοπα έξοδα. Αποφύγετε αντιθέσεις στο περιβάλλον της εργασίας σας και μην είστε εύθικτοι κι από­τομοι με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Φανείτε ευέλικτοι όταν κάποιο απρόοπτο παρεμβάλλεται στο πρόγραμμά σας και κρατήστε για τον εαυτό σας την πολυτέλεια να αποφασίζετε εσείς που και πως θα περάσετε τα Χριστούγεννα.

 


ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθετε την ανάγκη να οργανωθείτε και να απαλλαγείτε από εκκρεμότητες κάθε είδους που σας ταλαιπωρούν. Επίσης να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σκιάζουν τις δικές σας προτεραιότητες με τις δικές τους. Η εβδομάδα σας βοηθά να αλλάξετε αυτά τα δεδομένα, να ξαναβρείτε τον εαυτό σας και να αλλάξετε οτιδήποτε περιττό με κάτι πιο ωφέλιμο και ουσιαστικό. Τα φετινά Χριστούγεννα σας κουράζουν μόνο από δουλειά, ενώ στους άλλους τομείς σας προσφέρουν ικανοποίηση και καλή διάθεση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προστατευθείτε από την ακατάλληλη διάθεση των άλλων. Αποφύγετε καταστάσεις που χρειάζονται πολύ ανάλυση και εξηγήσεις. Ασχοληθείτε με τα πρακτικά σας ζητήματα. Στον οικονομικό τομέα η κατάσταση βελτιώνεται αλλά εσείς δεν έχετε διάθεση να ασχοληθείτε αρκετά σοβαρά ώστε να βρείτε την άκρη που θα οδηγήσει στην ανασυγκρότηση. Αισθηματικά, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ενισχύει τον παράγοντα τύχης και γοητείας και υπόσχεται ευχάριστα Χριστούγεννα με τον σύντροφό σας.

 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αντιθέσεις, αναβολές και έγνοιες θα υπάρξουν στο άμεσο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον σας και σεις θα είστε αρκετά εκνευρισμένοι και κουρασμένοι για να κρίνετε και να αντιδράσετε σωστά. Είναι σκόπιμο, λοιπόν, να μην πάρετε αυτές τις μέρες σημαντικές αποφάσεις για την εργασία σας και να αποφύγετε ανοιχτές αντιθέσεις.  Η περίοδος πριν από τα Χριστούγεννα είναι φυσικό να έχει αυξημένες δραστηριότητες που πολλές φορές είναι εκ διαμέτρου αντίθετες μεταξύ τους. Παρόλα αυτά κάποιοι άλλοι θα φροντίσουν να περάσετε ευχάριστα και διασκεδαστικά.

 


ΙΧΘΥΣ

Τα πρακτικά θέματα θα σας απασχολήσουν και θα σας κάνουν περισσότερο ανυπόμονους από άλλες φορές. Παρόλα αυτά οι εξελίξεις θα σας δικαιώσουν και θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε πολλές από τις υποθέσεις σας. Κάποιοι θα ποντάρουν στις ευαισθησίες σας για να καλύψουν δικές τους ανάγκες και δείτε μήπως χρειαστεί να αυξήσετε τις αντιστάσεις σας. Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα θα έχετε τη δυνατότητα να συναντήσετε ανθρώπους, να αποποιηθείτε ευθύνες που θεωρούν τρίτοι ότι έχετε και τελικά, να αποφασίσετε εσείς πως θέλετε να διαθέσετε το χρόνο σας και με ποιους.

ΠηγήBooking.com

(Visited 3.192 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει