Σεπ 08, 2022

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 12 έως 18 Σεπτεμβρίου 2022 

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων 12-18/9, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή

ΚΡΙΟΣ 

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Επικεντρώνεσαι στον συντροφικό τομέα και μέσα από συνομιλίες, πετυχαίνεις σκοπούς και στόχους, στον έρωτα 1ο δεκαήμερο! Ερωτικές παθιασμένες συνομιλίες και νέες γνωριμίες, για εσένα του 2ου!
Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, καλύτερα να αποφύγεις αλλαγές στην εμφάνιση σου, αυτήν την εβδομάδα!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις φλερτ, καλοπέραση, πάθος, επιτυχίες, σταθερότητα, αισθησιασμό και ρομαντισμό!
Τα «ΜΗ
»: 1ο δεκαήμερο, επικεντρώνεσαι κυρίως σε εργασιακά θέματα, αυτήν την εβδομάδα! 2οκαι 3ο δεκαήμερο, πες όχι σε απαιτητικότητα και μεγάλες προσδοκίες!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, φλερτ, κατακτήσεις και πολλές ερωτικές χαρμόσυνες συνομιλίες να αναμένεις! 2ο δεκαήμερο, κλείνεις παλαιές στιγμές και πετυχαίνεις με ευκολία πολλούς νέους ερωτικούς στόχους! 3ο δεκαήμερο,, απολαμβάνεις ρομαντισμό και πάθος!
Τα «ΜΗ
»: 1ο δεκαήμερο, όχι στις επικοινωνιακές γκάφες! 2ο και 3ο δεκαήμερο, πρώτον μακριά από το ερωτικό παρελθόν, αν δεν θες να πληγωθείς! Επίσης, μείνε μακριά από ψευδαισθήσεις, κόντρες, ουτοπίες και εξιδανικεύσεις! Οι απογοητεύσεις, θα είναι ισχυρές! 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, χορταίνεις φλερτ, γνωριμίες, εξομολογήσεις! Εσύ μάλιστα του 2ου, θα έχεις χαρά από έρωτα παρελθοντικό ή ανεκπλήρωτο!
Τα «ΜΗ»: 1οδεκαήμερο, όχισεπρώηνκαιόχισεγκρίνια! 2ο και 3ο δεκαήμερο, προσοχή στα επικοινωνιακά λάθη! 

 

ΛΕΩΝ 

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, ο επικοινωνιακός τομέας στον έρωτα, θα σου φέρει μόνο θετικές εξελίξεις! 2ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις αισθησιασμό, αλλά και σπουδαίες θετικές αλλαγές στα ερωτικά σου! 3ο δεκαήμερο, έρχεται σταθερότητα και πάθος στα αισθηματικά σου!
Τα «ΜΗ»: 1οδεκαήμερο, όχιστιςεπικοινωνιακέςυπερβολές! 2ο και 3ο δεκαήμερο, μακριά από υπερβολικές απαιτήσεις και κτητικότητα! 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο, ομορφαίνεις και επιπλέον, έχεις αρκετή εύνοια ερωτική! 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις εκπλήρωση επιθυμιών και παθιασμένες στιγμές!  
Τα «ΜΗ
»: 1ο δεκαήμερο, τα οικονομικά σου σκαμπανεβάσματα, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου! 2ο δεκαήμερο, δεν θα λείψουν οι κόντρες και οι ρήξεις στον ερωτικό τομέα! 3ο δεκαήμερο, εξαπατήσεις και ψέματα σε ξεγελούν! Μην παραμυθιάζεσαι, γιατί θα πληγωθείς!

 

ΖΥΓΟΣ 

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Επικοινωνιακή τύχη, θα έχεις στον έρωτα, 1ο και 2ο δεκαήμερο! 3ο δεκαήμερο, η εβδομάδα υπόσχεται ρομαντισμό και τρυφερές στιγμές!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, όχι στην έπαρση και την απαιτητικότητα! 2ο και 3ο δεκαήμερο, μακριά από ερωτικές παρανομίες! 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, έρχεται μήνυμα από έρωτα παλαιό ή ανεκπλήρωτο! 2ο και 3ο δεκαήμερο, ο ερωτικός τομέας, υπόσχεται ευχάριστες αλλαγές και εκπλήξεις!
Τα «ΜΗ»: 
1ο δεκαήμερο, όχι στα απαγορευμένα! 2ο και 3ο δεκαήμερο, όχι σε προκλητικές συμπεριφορές!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, φλερτ, γνωριμίες και ευχάριστες αλλαγές έρχονται! 2ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις πάθος στην συντροφική ζωή, αλλά και απαλλαγή από παλαιά προβλήματα!
Τα «ΜΗ»: 
2ο δεκαήμερο, αναμένονται ισχυρές ρήξεις! 3ο δεκαήμερο, η τάση σου για εξιδανίκευση, θα φέρει μεγάλες απογοητεύσεις και στεναχώριες! 

 

AΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις ερωτικές επικοινωνίες, τύχη στα αισθηματικά, εκπλήρωση στόχων και μόνο θετικές εξελίξεις!
Τα «ΜΗ»: 
1ο δεκαήμερο, υπερβολές και απαιτήσεις, θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο, όχι μόνο στα ερωτικά σου, αλλά και στην καριέρα!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για φλερτ, γνωριμίες, ευχάριστα νέα και χαρμόσυνα ραντεβού! 2ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις πάθος, καυτές στιγμές, κατακτήσεις, τύχη και εκπλήρωση σπουδαίων επιθυμιών! 3ο δεκαήμερο, ο σεξουαλικός τομέας, βελτιώνεται στο έπακρο!
Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, όχι σε τοξικότητα και παράλογη ζήλια!

 

ΙΧΘΥΣ 

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις ρομαντισμό, πάθος και συντροφικότητα!
Τα «ΜΗ»: 
1ο δεκαήμερο, επικεντρώνεσαι στα οικονομικά σου! 2ο δεκαήμερο, προσοχή! Αναμένονται ρήξεις και τσακωμούς! 3ο δεκαήμερο, η τάση σου να εξιδανικεύεις σχέσεις και λόγια, θα σε πληγώσει σίγουρα!

Source: ΠΗΓΗ

(Visited 2.453 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει