Σεπ 14, 2023

Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας 18-24 Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια 

Τα ζώδια ο έρωτας και οι προβλέψεις τους για την εβδομάδα 18-24 Σεπτεμβρίου 2023 από την Βίκυ Δρόσου.

Βίκυς Δρόσου
της Βίκυς Δρόσου >ΑστρολόγοςΒρισκόμαστε στον απόηχο της Νέας Σελήνης που προηγήθηκε στο ζώδιο της Παρθένου,φέρνοντας νέα ξεκινήματα στον έρωτα. Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης ο Ερμής, επανήλθε σε ορθή πορεία, όπως και η Αφροδίτη. Ξεκινά δυναμικά μία καινούργια ερωτική εβδομάδα, πού βλέπουμε την Αφροδίτη από το Λέοντα και τον Άρη από το Ζυγό να σχηματίζουν εξάγωνο φέρνοντας ερωτικά ζευγαρώματα αυτή την εβδομάδα  και καυτές θετικές εξελίξεις στους (Λέοντες, Υδροχόους, Κριούς, Ζυγούς), του 2ου  δεκαημέρου. Μία απατηλή όμως όψη  σχηματίζεται την Τρίτη και πρόκειται για την αντίθεση ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, που διαψεύδει τα όνειρα και φέρνει ερωτική απογοήτευση στους μεταβλητούς, (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς), του 3ου  δεκαημέρου. Τέλος το Σάββατο, ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό, φέρνοντας επίσημα την έναρξη του φθινόπωρου, με την φθινοπωρινή ισημερία.  Καλό Φθινόπωρο!!Κριός

Φίλε μου Κριέ, έχεις την θετική αύρα της Αφροδίτης που βρίσκεται στον τομέα των ερώτων σου. Είσαι ο κυνηγός του ζωδιακού και για μεγάλο διάστημα, που έχει ξεκινήσει από το Καλοκαίρι, επιδίδεσαι στο σπορ του φλερτ και της κατάκτησης του ερωτικού αντικειμένου. Στην αρχή της εβδομάδας παρασύρεσαι από υπεραισιοδοξία και μεγάλο ενθουσιασμό, κάνεις κατάθεση ψυχής, αποκαλύπτοντας τα συναισθήματα στο άτομο που σε ενδιαφέρει.  Η εύνοια σε ακολουθεί και στο τέλος της εβδομάδος, νιώθεις πολύ ερωτευμένος με το άτομο που σε ξεσηκώνει και σου παίρνει το μυαλό. Απολαμβάνεις διασκέδαση, φλερτ, έρωτα και μπαίνεις σε νέα σχέση. Το Σάββατο με το πέρασμα του Ήλιου απέναντί σου στον Ζυγό, σκέφτεσαι να δεσμευτείς  σοβαρά.
 

Ταύρος

Φίλε μου Ταύρε, με τον Δία στο ζώδιό σου να προσδίδει αισιοδοξία στα ερωτικά ζητήματα, θα πορευτείς και αυτήν την εβδομάδα. Ανοίγεσαι σε νέες γνωριμίες, τις οποίες επιδιώκεις. Την Πέμπτη, η όρεξή σου για φλερτ και διασκέδαση, τονίζεται. Να προσέχεις μία νέα γνωριμία, διότι θα αποδειχθεί άνθρακας ο θησαυρός. Το άτομο που προσπαθεί να μπει στη ζωή σου, θέλει να εκμεταλλευτεί την καλή σου την καρδιά, με ψεύτικες υποσχέσεις. Όσο για σένα φρόντισε να μην δίνεις λάθος εντυπώσεις. Ένα άτομο από τον εργασιακό χώρο σε βλέπει ερωτικά, αλλά το ανακαλύπτεις λιγάκι καθυστερημένα. Παρόλα αυτά υπάρχει χρόνος για σχέση, εάν το επιθυμείς, διότι ποτέ δεν είναι αργά.
 

Δίδυμοι

Φίλε μου Δίδυμε, η Αφροδίτη εξακολουθεί να σε ευνοεί σε θέματα επικοινωνίας. Από αρχή της εβδομάδας αυξάνεται το χιούμορ, φλερτάρεις,  μετακινείσαι και γυρίζεις σαν την μελισσούλα για ερωτικές γνωριμίες. Επειδή όποιος γυρίζει μυρίζει, έτσι κι εσύ μυρίζεσαι ένα καλά κρυμμένο μυστικό, από  μία σχέση του παρελθόντος. Μεσοβδόμαδα η αποκάλυψη των συναισθημάτων πρώην συντρόφου, σε γεμίζει ενοχές για την συμπεριφορά σου. Πέφτεις λίγο ψυχολογικά κατά τη διάρκεια της Πέμπτης, αλλά από την επόμενη μέρα ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου. Φλερτάρεις, ερωτοτροπείς, βγαίνεις, διασκεδάζεις και γνωρίζεις ενδιαφέροντα άτομα. Είσαι πάντα έτοιμος για καινούργια σχέση, η οποία προβλέπεται να  προκύψει στην βραδινή έξοδο του Σαββάτου.
 

Καρκίνος

Φίλε μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα προσπαθείς να εφαρμόσεις ένα σχέδιο για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά και κινείται στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Ένα φιλικό άτομο σε βοηθάει, ώστε να δημιουργήσεις ασφαλές πεδίο δράσης για να έχεις αποτελέσματα. Η Πέμπτη είναι μέρα που έρχεται στον δρόμο σου, άτομο από μακριά, από το εξωτερικό, ή  άλλης κουλτούρας. Να φανείς προσεκτικός, γιατί ενδέχεται να σε πλησιάσει με πονηριά. Μην αφήσεις να σε τυλίξει, επειδή αποζητάς την κάλυψη των  συναισθηματικών κενών. Τις επόμενες μέρες γύρω από το Σαββατοκύριακο θα ευνοηθείς περισσότερο στα ζητήματα καρδιάς.
 

Λέων

Φίλε μου Λέοντα, η Αφροδίτη στέκεται στο πλευρό σου και αυτήν την εβδομάδα. Βρίσκεται στο ζώδιό σου ορθόδρομη πλέον φέρνοντας καινούργιους ανθρώπους στη ζωή σου. Αυτή την εβδομάδα αισθάνεσαι την αισιοδοξία να σε πλημμυρίζει. Έχεις αυτοπεποίθηση, νιώθεις ασφαλής, σίγουρος για τον εαυτό σου και λαμβάνεις τα ερωτικά μηνύματα, που προκαλούν οι ματιές των θαυμαστών σου. Ως την Πέμπτη δεν αποκλείεται να σου ζητήσει επανασύνδεση ένας πρώην σύντροφος. Μην πιστέψεις τα λόγια του, διότι τα μεγαλοποιεί για να σε συγκινήσει. Εκμεταλλεύσου το τριήμερο, για να φλερτάρεις και να γνωρίσεις ένα σπουδαίο και ενδιαφέρον πρόσωπο.
 

Παρθένος

Φίλε μου Παρθένε, η εβδομάδα ξεκινάει με τη διάθεσή σου λιγάκι πεσμένη. Σκέφτεσαι έναν έρωτα που βρίσκεται μακριά και δεν μπορείς να συναντήσεις. Την Πέμπτη ανακαλύπτεις καινούργια ενδιαφέροντα και ενδεχομένως σε πλησιάσει κάποιο άτομο που επιθυμεί σχέση μαζί σου. Εδώ θέλω να είσαι προσεκτικός, να μην ενθουσιαστείς και να κρατήσεις μικρό καλάθι. Μην πιστέψεις τα ψεύτικα παραπλανητικά λόγια. Από την Παρασκευή κι έπειτα, στριφογυρίζει στο μυαλό σου ένα άτομο από το παρελθόν που σε βάζει στον πειρασμό για επανασύνδεση. Εφόσον είσαι διαθέσιμος και επιθυμείς κάτι τέτοιο,  αποδέξου την πρόταση.
 

Ζυγός

Φίλε μου Ζυγέ, η Αφροδίτη εξακολουθεί να σε ευνοεί, φέρνοντας γνωριμίες με εκκεντρικά, διαφορετικά, αλλά πολύ ενδιαφέροντα άτομα, που σε εξιτάρουν. Την Δευτέρα παίζει το σενάριο της επανασύνδεσης, εφόσον το επιθυμείς, με άτομο που είχες σχέση στο πρόσφατο παρελθόν. Αυτή η σκέψη θα σε συνοδεύει, χωρίς να παίρνεις τελική απόφαση. Την Πέμπτη, ενώ το μυαλό σου βρίσκεται στο παρελθόν, χωρίς να βγάζεις άκρη, ανακαλύπτεις το ερωτικό ενδιαφέρον ενός συναδέλφου. Μην πιστέψεις όσα θα ακούσεις από το στόμα του, γιατί ανάμεσα στις αλήθειες θα υπάρξουν και ψέματα. Από το Σάββατο κι έπειτα παίρνεις οριστικές αποφάσεις, αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και παίζεις το ερωτικό παιχνίδι με τους δικούς σου κανόνες.
 

Σκορπιός

Φίλε μου Σκορπιέ, η εβδομάδα ξεκινά με την Αφροδίτη να θέτει ψηλά τον πήχη στις ερωτικές γνωριμίες και αυτές που θα προκύψουν είναι με άτομα κύρους, πολύ σημαντικά. Την Πέμπτη να είσαι προσεκτικός με μία νέα γνωριμία, μέσα από τον φιλικό κύκλο. Μην πέσεις με τα μούτρα σε έναν γοητευτικό έρωτα, αν δεν τσεκάρεις τον χαρακτήρα του. Ωραία είναι τα παραμύθια μόνο αν τα διαβάζεις, γιατί αν σου τα λένε, κινδυνεύεις να απογοητευτείς. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, μην απορήσεις που χτυπά την πόρτα, ένα άτομο από το παρελθόν, ζητώντας επανασύνδεση. Θα σε ακολουθεί το επόμενο διάστημα, ζητώντας σου συγνώμη.
 

Τοξότης

Φίλε μου Τοξότη, με την Αφροδίτη να κεντρίζει το ενδιαφέρον σου για άτομο που βρίσκεται μακριά, θα ξεκινήσει η εβδομάδα. Βγαίνεις από τη ρουτίνα, αλλάζεις το πρόγραμμα, φέρνεις τα πάνω κάτω, για να συναντήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά. Αν χρειαστεί να ταξιδέψεις θα το κάνεις, προκειμένου να χαρείς τον έρωτα. Αυτό θα συμβεί κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αφού πρώτα σιγουρευτείς για την επιλογή σου. Αυτό θα γίνει μετά από πολύ σκέψη, συζήτηση με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και ενδεχομένως με την οικογένεια. Νέα σχέδια μπαίνουν σε εφαρμογή και κάνεις καινούργια όνειρα.
 

Αιγόκερως

Φίλε μου Αιγόκερε, η καινούργια εβδομάδα ξεκινά, αλλά εσύ έχεις μείνει πίσω στα παλιά ερωτικά καρδιοχτύπια. Το άτομο που σκέφτεσαι και δεν μπορείς να ξεχάσεις, είναι πλέον ανέφικτο όνειρο. Θέλεις να απαγκιστρωθείς, αλλά μέχρι στιγμής δεν το καταφέρνεις. Το σύμπαν σου έχει δώσει πολλές ευκαιρίες για νέες ερωτικές γνωριμίες κι αυτή την εβδομάδα σου δίνει ακόμα μία. Την Πέμπτη, ενδέχεται να γνωρίσεις ένα άτομο από μακριά. Προσπάθησε να είσαι αληθινός μαζί του, χωρίς ψέματα και παραπλανητικά λόγια. Όσο όμως θα ερωτοτροπείς με τις καινούργιες γνωριμίες, τόσο το μυαλό σου θα γυρίζει πίσω στο παρελθόν.
 

Υδροχόος

Φίλε μου Υδροχόε, η Αφροδίτη σε κοιτάζει από απέναντι και δημιουργεί έντονη επιθυμία για σχέσεις. Σχέσεις προηγούμενες, επόμενες, παλιές και νέες, όλες παίζουν αυτήν την περίοδο. Κύριο μέλημά σου όμως είναι η συντροφικότητα που έχεις ανάγκη. Την Πέμπτη, η διάθεση πέφτει από την αναμόχλευση του παρελθόντος. Μία παλιά ερωτική γνωριμία, σε προβληματίζει. Κάποτε ένιωθες ασφαλής με αυτήν την σχέση, όμως μην κάνεις το λάθος να ξαναμπείς. Τα πράγματα έχουν αλλάξει ριζικά, όσο κι αν σου πει το αντίθετο. Από το Σάββατο στρέφεις το ενδιαφέρον σε ένα άτομο που βρίσκεται μακριά και δεν διστάζεις να ταξιδέψεις για να το συναντήσεις.
 

Ιχθύς

Φίλε μου Ιχθύ, αυτή η εβδομάδα δεν ξεκινά πολύ καλά στα ερωτικά. Ενώ υπάρχει δυνατότητα για νέες γνωριμίες, δεν έχεις καμία όρεξη να φλερτάρεις. Ίσως αποκαλύπτονται κάποια ψέματα που έχεις πει για την ερωτική σου ζωή γι’ αυτό αισθάνεσαι άβολα. Μην δικαιολογείς πάντα τον εαυτό σου και ανέλαβε τις ευθύνες σου. Με το να σκαλίζεις τις στάχτες, δεν θα αναζωπυρώσεις τα φλογερά συναισθήματα που υπήρχαν. Το μόνο που κάνεις είναι να βασανίζεσαι με αναμνήσεις. Αυτό θα συνεχιστεί με τον  Ήλιο που περνάει στο Ζυγό. Μάταια προσπαθείς να φέρεις πίσω ένα άτομο από το παρελθόν.

Πηγή

(Visited 7.909 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει