Απρ 06, 2023

Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας 10-16 Απριλίου 2023 

Τα ζώδια και ο έρωτας για την εβδομάδα 10-16 Απριλίου 2023 από την Αστρολόγο Βίκυ Δρόσου.

Καρμικές σχέσεις, μοιραία πάθη, έρωτες με την πρώτη ματιά, αλλά και απομάκρυνση, απώλειες και μοναξιά, επιφυλάσσει η εβδομάδα.Την Τρίτη η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και δημιουργεί  σκανδαλιάρικη διάθεση, ανοίγοντας τη όρεξη για φλερτ. Επηρεάζει τους (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς), του 1ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη, δύο πλανήτες φωτιά, ο Ήλιος και ο Δίας, συναντιούνται στο επίσης φλογερό ζώδιο του Κριού και ανεβάζουν την θερμοκρασία, προκαλώντας πάθη. Επηρεάζονται θετικά οι (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες).

Την ίδια μέρα, η ερωτική Αφροδίτη από τους Διδύμους, βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Τα μοιραία πάθη και οι δυνατές συγκινήσεις, επηρεάζουν τους αέρινους του ζωδιακού, (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους), που θα γευτούν παθιασμένους και μοιραίους έρωτες.Την Παρασκευή, η Αφροδίτη αλλάζει πρόσωπο και σοβαρεύει. Η συνάντηση της με τον Κρόνο, σε όψη τετραγώνου, δείχνει πως για να υπάρξει συνέχεια, πρέπει να τεθούν όρια. Τα συναισθήματα μπαίνουν στον πάγο μέχρι νεωτέρας.. Επηρεάζονται οι μεταβλητοί (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς), του 1ου δεκαημέρου.

 

ΚΡΙΟΣ

Τα θετικά: Με ευχάριστες συναντήσεις ξεκινά η εβδομάδα φίλε Κριέ! Η διάθεση για φλερτ θα αυξήσει την εξωστρέφεια και την Τετάρτη φουσκώνεις από αυτοπεποίθηση. Με τονισμένο γόητρο και αισιοδοξία, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχουν αντιστάσεις από το αντίθετο φύλλο και διεκδικείς τον έρωτα. Έρχεσαι πολύ κοντά με ένα φιλικό άτομο που σε γοητεύει και ξυπνά μέσα σου βαθιά συναισθήματα. Μη μπορώντας να ελέγξεις το πάθος, παρασύρεσαι στην ερωτική ένωση.

Τα αρνητικά: Την Παρασκευή, καταλαβαίνεις ότι δεν είναι σωστό να συνεχίσεις και απομακρύνεσαι. Παραδέχεσαι το λάθος, πρώτα στον εαυτό σου και μετά στον άλλον, ζητώντας συγνώμη. Προτιμάς να μη χαλάσεις τη φιλία, για μια απερίσκεπτη, στιγμιαία παρόρμηση.
 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα θετικά Την Τρίτη νιώθεις ασφαλής με το ταίρι, που φροντίζει να αποδεικνύει με πράξεις την αγάπη του. Οι όρκοι πίστης και αφοσίωσης που θα ακούσεις από το στόμα του την Τετάρτη, φίλε Ταύρε, σε καλύπτουν και με το παραπάνω. Έχεις την τύχη με το μέρος σου! Μπορείς να κάνεις το επόμενο βήμα και να δεχθείς την πρόταση για επισημοποίηση της σχέσης, αφού σου είναι αδύνατο να ζείτε χωριστά.

Τα αρνητικά: Ψυχραίνεσαι με ένα φιλικό άτομο την Παρασκευή και απομακρύνεσαι. Στεναχωριέται που δεν αντιλήφθηκες ποτέ, τον έρωτα που έθρεφε για σένα και προτίμησες να βρεις την ευτυχία στην αγκαλιά κάποιου άλλου. Αυτή η εξομολόγηση σε φέρνει σε δύσκολη θέση και νιώθεις άβολα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα θετικά:  Μαγνητίζεις με την προσωπικότητα και την γλύκα που αποπνέεις φίλε Δίδυμε. Την Τρίτη βάζεις σε εφαρμογή το πλάνο για την πρόταση που επιθυμείς να κάνεις στον ερωτικό σύντροφο. Την Τετάρτη, μια φαεινή ιδέα, θα σου δείξει τον τρόπο προσέγγισης. Την ίδια μέρα καταλαβαίνεις πως δεν μπορείς άλλο και αποφασίζεις να ταξιδέψεις για να βρεθείς μαζί του. Η προσμονή φουντώνει τον πόθο και βλέπεις ότι δεν αντέχεις μακριά του.

Τα αρνητικά: Την Παρασκευή, περιορίζουν τις επιθυμίες σου, κάποιοι που δεν θέλουν να σε δουν ευτυχισμένο. Σου φορτώνουν υποχρεώσεις στην δουλειά, για να σε εμποδίσουν να φύγεις. Καταπιέζεσαι και δυσανασχετείς αλλά το δέχεσαι, με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να ψυχρανθείς με το ερωτικό ταίρι, που δεν σε πιστεύει.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα θετικά:  Την Τρίτη το παρελθόν επανέρχεται, φίλε Καρκίνε και οι σκέψεις σου, στριφογυρίζουν σε έναν παλιό έρωτα. Η επιθυμία σου να ξαναβρεθείς μαζί του, είναι πολύ έντονη την Τετάρτη και δεν χάνεις καιρό με δεύτερες σκέψεις. Την ίδια μέρα, η ακαταμάχητη διέγερση του πάθους, θα σε οδηγήσει στην αγκαλιά του. Αυτή η σχέση, αν και παράνομη, δεν μπορεί να σβήσει με το χρόνο, αφού υπάρχουν δυνατά συναισθήματα που σε ενώνουν. Είναι ένας μοιραίος, καρμικός έρωτας που σε εξιτάρει.

Τα αρνητικά: Είσαι έρμαιο του πάθους γι’ αυτόν τον έρωτα και παρασύρεσαι από τον μαγνητισμό που εκπέμπει. Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει εξέλιξη και παρόλα αυτά του δίνεσαι ολοκληρωτικά, ψυχή και σώμα. Το ότι είσαι διαρκώς σε αναμονή για το πότε θα ξεκλέψει λίγο χρόνο για σένα, σε απομακρύνει όλο και περισσότερο από τις χαρές της δικής σου ζωής.

 

ΛΕΩΝ

Τα θετικά:  Την Τρίτη φίλε Λέοντα, είσαι έτοιμος να εφαρμόσεις τα σχέδια, που αφορούν την σχέση με τον ερωτικό σύντροφο. Βαρέθηκες να πηγαίνετε συνέχεια οι δυο σας έξω, μόνοι και χωρίς παρέα. Την Τετάρτη, παίρνεις την απόφαση και του προτείνεις ταξιδάκι αναψυχής με τα φιλαράκια. Ευκαιρία να τους γνωρίσει κιόλας. Τα χαρούμενα νέα ενθουσιάζουν το ταίρι σου, που δεν βλέπει την ώρα να ξεκινήσετε.

Τα αρνητικά: Η παρέα μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση και να χαλάσει το όμορφο κλίμα. Η ερωτική έλξη ανάμεσα στον φίλο και το ταίρι, θα σε κάνει να μετανιώσεις γι’ αυτή την επιλογή. Την Παρασκευή καταλαβαίνεις ποιοι είναι οι φίλοι σου. Αναστατώνεσαι και πικραίνεσαι!  Η ζήλια σε οδηγεί στην απομάκρυνση. Δεν τους θέλεις πια στην ζωή σου και διαπιστώνεις πως καλύτερα περνάτε οι δυο σας τελικά, με τον σύντροφο.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα θετικά:  Την Τρίτη φίλε Παρθένε, είσαι έτοιμος να κατακτήσεις τον κόσμο μαζί τον ερωτικό σύντροφο. Προβάλλεις έντονα την δημόσια εικόνα σου και δεν περνάς απαρατήρητος. Το ταίρι γοητεύεται από σένα και την Τετάρτη, φουντώνει ο πόθος για ερωτικό ζευγάρωμα. Είναι μέρα που δεν θα πεις πολλά και θα μιλήσουν τα κορμιά. Ο έρωτας φουντώνει περισσότερο στη δουλειά και σε εξιτάρει να βλέπεις το αντικείμενο του πόθου σου, να κινείται ανάμεσα στους χώρους εργασίας. Δεν βλέπεις την ώρα για ξεμονάχιασμα, καρτερώντας να σχολάσεις.

Τα αρνητικά: Υπάρχουν κι άλλα μάτια που καλοβλέπουν το ερωτικό σου ταίρι στην δουλειά και κατέχουν ανώτερη θέση. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και μπορεί να υπάρξει δίλημμα από μέρους του συντρόφου. Φέρσου έξυπνα και μη κάνεις σκηνή, γιατί θα το χάσεις το παιχνίδι.

 

ΖΥΓΟΣ

Τα θετικά:  Την Τρίτη φίλε Ζυγέ, λάμπεις από χαρά και αισιοδοξία. Ονειρεύεσαι εξωτικούς προορισμούς παρέα με το ταίρι σου και την Τετάρτη, προτείνεις μια εκδρομή που θα ανανεώσει την σχέση. Την ίδια μέρα κιόλας, ο σύντροφος συμφωνεί για τη εξόρμηση και έτσι σχεδιάζεις το  πλάνο του ταξιδιωτικού προγράμματος. Ανυπομονείς να βρεθείς κάπου μακριά και να ζήσεις τον έρωτα που σου προσφέρει.

Τα αρνητικά: Οι πειρασμοί δεν θα λείψουν και θα είσαι επιρρεπής σε αυτούς. Θα σε γοητεύσει ένα άτομο που θα γνωρίσεις, αλλά κοίτα να μην εμπλακείς σε παράλληλες σχέσεις. Τρώγεσαι να την κάνεις την απιστία, αλλά θα σε προλάβει στην γωνία μια έκτακτη υποχρέωση, στην οποία έχει βάλει το χεράκι του ο σύντροφος, που κάτι έχει ψυλλιαστεί.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα θετικά:  Την Τρίτη φίλε Σκορπιέ, έχεις ανεβασμένη λίμπιντο και ο άκρατος ερωτισμός σου σε οδηγεί στη αγκαλιά του συντρόφου. Την Τετάρτη, αλλάζεις σεντόνια και περιμένεις ξανά το ταίρι που δεν χορταίνεις να το βλέπεις. Συνέχεια θέλεις να είσαι μαζί του και το δείχνεις με κάθε τρόπο. Την ίδια μέρα φροντίζεις να τον περιποιηθείς και του προσφέρεις κι άλλα πράγματα. Ως γνωστόν ο έρωτας περνάει από το στομάχι κι ετοιμάζεις το δείπνο για να ικανοποιήσεις όλες τις αισθήσεις.

Τα αρνητικά: Ζητάς την αποκλειστικότητα και να είσαι το μοναδικό ενδιαφέρον στην ζωή του, αλλά δεν γίνεται. Αν του δημιουργήσεις το αίσθημα της υποχρέωσης, θα το χάσεις το παιχνίδι. Η ζήλια σου την Παρασκευή, θα τον απομακρύνει από κοντά σου και είναι κρίμα. Μη ρισκάρεις να χάσεις ένα τόσο μεγάλο και παθιασμένο έρωτα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα θετικά:  Την Τρίτη φίλε Τοξότη, έρχεσαι πολύ κοντά με το ερωτικό ταίρι και έχεις επιτυχία στην συνάντηση μαζί του. Νοιάζεστε ο ένας για τον άλλο και αυτό φαίνεται στον περίγυρο. Χωρίς ζήλιες και κόντρες χαίρεσαι τον έρωτα του. Είστε φτιαγμένοι για να είστε μαζί. Την ίδια μέρα και  μη μπορώντας πια να ελέγξει το  πάθος, σου κάνει πρόταση για ισχυρή δέσμευση. Είστε το τέλειο ζευγάρι και δεν χωράνε καθυστερήσεις, αφού τα έχετε βρει μεταξύ σας.

Τα αρνητικά: Την Παρασκευή δείχνουν φανερά την διαφωνία και την δυσαρέσκεια τους, το οικογενειακό περιβάλλον. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να μπλοκάρουν την σχέση και βάζουν λόγια στον σύντροφο. Το βαρύ κλίμα και η στάση του συντρόφου, θα σε απογοητεύσει. Υπάρχει απομάκρυνση!
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα θετικά:  Την Τρίτη, οι σωματικές σου ανάγκες φίλε Αιγόκερε, ζητούν την παρουσία του ερωτικού συντρόφου για να καλυφθούν. Την Τετάρτη, δέχεται την πρόσκληση σου σε δείπνο και έρχεται σπίτι, όπου τον περιμένεις με ανυπομονησία. Ένα διεγερτικό μασάζ με αιθέρια έλαια και το δείπνο που ετοίμασες, τον ικανοποιούν στον μέγιστο βαθμό και μπράβο σου που το σκέφτηκες. Καταφέρνεις να απεγκλωβιστείς από την ρουτίνα και να παρασύρεις το ταίρι σε πρωτόγνωρες εμπειρίες.

Τα αρνητικά: Την Παρασκευή, ένα δυσάρεστο νέο που προέρχεται από την δουλειά, ή από μια ξεχασμένη υποχρέωση, θα ανατρέψουν τα σχέδια σου. Αν αφήσεις να παρεισφρήσουν άλλοι και να ορίσουν την ζωή και τις επιθυμίες σου, γιατί θα χάσεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα. Στείλε τους το μήνυμα, ότι δεν έχεις χρόνο και μην αφήσεις τον έρωτα σου, στα κρύα του λουτρού.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα θετικά:  Την Τρίτη φίλε Υδροχόε, νιώθεις αισιόδοξος και ερωτευμένος. Ο σύντροφος ανταποδίδει και σε προκαλεί σε ερωτικό παιχνίδι. Στην αναμέτρηση υπερισχύει και σε προλαβαίνει με την δελεαστική του πρόταση. Η τηλεφωνική επικοινωνία και τα μηνύματα δεν του αρκούν και προτείνει συνάντηση. Η εξωτερική σου εμφάνιση και το πολλά υποσχόμενο βλέμμα σου, είναι μαγνήτης που τον διεγείρει και τον τραβάει κοντά σου. Δεν σου αντιστέκεται και παραδίνεται στην αγκαλιά σου.

Τα αρνητικά: Την Παρασκευή, τρυπώνει η ανασφάλεια μεταξύ σας, γιατί πιστεύεις, πως κάτι άλλο τρέχει και δεν υπάρχει η σιγουριά. Σε προκαλεί να τον ψάξεις και σου κάνει *νερά*, γιατί δεν αντέχει την τόση αυτοπεποίθηση που διαθέτεις και κοιτάει να σου κόψει τα φτερά για να ανέβει περισσότερο στα μάτια σου.
 

ΙΧΘΥΣ

Τα θετικά:  Την Τρίτη φίλε Ιχθύ, διακοσμείς το χώρο του σπιτιού ώστε να προσκαλέσεις το ερωτικό σύντροφο, να περάσετε λίγες ώρες μαζί, χωρίς τα αδιάκριτα βλέμματα πάνω σας. Την Τετάρτη, φροντίζεις να έχεις όλα όσα χρειάζεσαι και ετοιμάζεις τα απαραίτητα, για να τον υποδεχθείς. Οι ετοιμασίες, σου δίνουν μεγάλη χαρά και ευχαριστιέσαι που θα περιποιηθείς το ταίρι σου. Το δωμάτιο που θα φωλιάσει τον έρωτα σας, το επιμελείσαι ιδιαιτέρως. Με κλειστά φώτα, κουρτίνες και μάτια, αφήνεσαι στην δίνη του πάθους και ζεις τον απόλυτο έρωτα μαζί του.

Τα αρνητικά: Νιώθεις υπεύθυνος για την ευχαρίστηση του ερωτικού συντρόφου και αν δεν ικανοποιηθεί, θα το πάρεις κατάκαρδα. Το σπίτι είναι μια καλή επιλογή για να συνευρεθείς ερωτικά μαζί του την Παρασκευή, αλλά δεν πρέπει να είναι μόνο αυτή. Θα κινδυνεύσεις να τον ρίξεις στην ρουτίνα, αν δεν του προτείνεις μια έξοδο.

Πηγή

(Visited 812 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει