Απρ 13, 2022

Έρχονται μεγάλα σοκ για Ταύρους, Αιγόκερους και άλλα 4 ζώδια!

Μεγάλος προβληματισμός από τον Κώστα Λεφάκη

Το συναγερμό σημαίνει ο Κώστας Λεφάκης για τα ζώδια, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως οι ώρες, που θα ακολουθήσουν επιφυλάσσουν αρκετή αγωνία.

Ο γνωστός αστρολόγος αναφέρει πως η Αφροδίτη είναι σε καλή όψη με τον Ουρανό.

Ο Άρης είναι με Ποσειδώνα και ο Δίας με Κρόνο, που σημαίνει μέρα ποικίλων δραστηριοτήτων που αποδίδουν σε αποτέλεσμα ή σε σκοπιμότητα, με τη Σμάρω Σωτηράκη να αναφέρεται επίσης με μη ευνοϊκά λόγια.

Κριός

Αυτά που θα μεσολαβήσουν αυτό το διάστημα σας υποχρεώνουν να ελιχθείτε περισσότερο προκειμένου να διατηρηθεί η εσωτερική σας γαλήνη και να αποφευχθούν δυσάρεστα και ρήξεις που δεν πρέπει να γίνουν.Ταύρος

Εμπόλεμο γίνεται το κλίμα στο κοινωνικό σας περιβάλλον ενώ κάποιοι αντιμετωπίζετε ένα πρόσκαιρο περιστατικό υγείας. Ξεχωρίστε ανθρώπους και καταστάσεις και μη ζητάτε λύσεις από τρίτους.

Δίδυμοι

Ήρθε ίσως η στιγμή να αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα ενός ανθρώπου του οποίου δεν είχατε υπολογίσει την εκδοχή της σκοτεινής του πλευράς.

Καρκίνος

Η πιθανότητα της αποκάλυψης μιας σκληρής αλήθειας θα σας ταράξει ενώ το διάστημα των ημερών αυτών σας δοκιμάζει συναισθηματικά ή φιλικά.Λέων

Αποφύγετε ευθύνες στην εργασία που δεν σας αντιστοιχούν. Τα προβλήματα που σας απασχολούν εκεί, λύνονται με συλλογική προσπάθεια και κοινή στάση.

Παρθένος

Κρίνεται η πορεία μιας πρόσφατης ερωτικής σχέσης που ίσως δοκιμαστεί για ένα μικρό διάστημα από περιστατικά και από την καθημερινότητα μέχρι να παγιωθεί.

 

Ζυγός

Αισθηματικά από την μια και οικονομικά από την άλλη είναι τομείς που έχουν μια πρόσκαιρη αναστάτωση ή δυσκολία. Η εργασία σας προσφέρει περιθώρια πρωτοβουλιών.Σκορπιός

Εναλλάσσονται τα συναισθήματά σας μέσα στην καθημερινότητα και πρέπει να είστε ψύχραιμοι και να αποφύγετε κριτική και αντίδραση. Αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Τοξότης

Τα γεγονότα σας αναγκάζουν να αναθεωρήσετε κάποιες σχέσεις σας και να αντέξετε τις αντιπαραθέσεις. Αισθηματικά ας είστε πιο τολμηροί και πιο εύστοχοι!Αιγόκερως

Δοκιμάζεται σήμερα η δημιουργική σας έκφραση και η σχέση σας με ένα πρόσωπο. Μια αποκάλυψη θα αποτελέσει ένα σοκ που θα πάρει αρκετό χρόνο για να το ξεπεράσετε.

Υδροχόος

Ευνοούνται συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα και σχετικές πρωτοβουλίες. Παρά τα δύσκολα, βρίσκετε τα περιθώρια να ασχοληθείτε με μια ευχάριστη, αλλά παραμελημένη σας συνήθεια.

Ιχθύες

Οικονομικά φανείτε εγκρατείς. Νέες συμφωνίες χρειάζονται την υποστήριξή σας. Κάποιοι θα εκτεθείτε συναισθηματικά χωρίς το αναμενόμενο όφελος.

Πηγή: Elle.gr

 


 
Διαβάστε ακόμα:
Θα σε Σκίτσο Ρε!
Δημοφιλή στο Internet
Best Of Network
 
Ακολουθήστε μας Social Media:
Facebook: https://bit.ly/2tmfoeK
Youtube: https://bit.ly/2I2oDGD
Twitter: https://bit.ly/2ujU2CG(Visited 178 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει