Ιούν 23, 2022

Έλενα Παπαρίζου: Διέρρευσε ολόκληρο το σοκαpιστικό βίντεο που τρέχει έντpομη να γλιτώσει από τις… μπουνιές 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο από τα χθεσινά MAD Video Music Awards, όπου η Έλενα Παπαρίζου προσπαθεί να γλυτώσει από τις σκηνές βίας που εκτυλίχθηκαν στις θέσεις των επισήμων ανάμεσα στους τράπερ.

Πληροφορίες μέχρι στιγμής αναφέρουν πως οι τράπερ ήρθαν στα χέρια δύο φορές κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, η οποία και χρειάστηκε να διακοπεί δύο φορές.

Ωστόσο τη δεύτερη φορά, την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα βράβευε την Έλενα Παπαρίζου σημειώθηκαν απίστευτες σκηνές βίας, απ’ όπου και η τραγουδίστρια φυγαδεύτηκε και τελικώς αποχώρησε από τη διοργάνωση, χωρίς να πραγματοποιήσει το act της.

Σε βίντεο που καταγράφεται καρέ-καρέ και έδειξε το πρωί της Πέμπτης η εκπομπή «Πρωινό» φαίνεται η στιγμή που ανακοινώνεται πως η τραγουδίστρια κερδίζει το βραβείο και αρχίζει και ο έντονος τσακωμός.

Η Παπαρίζου τρομοκρατημένη δεν ανεβαίνει στην σκηνή να παραλάβει ποτέ το βραβείο και  και πηδώντας τα καθίσματα, προσπάθησε να προστατευτεί και να φύγει από το σημείο.

Σύμφωνα και με όσα μετέδωσε η Δανάη Μπάρκα η Παπαρίζου κατά τη διάρκεια της συμπλοκής είχε αγκαλιάσει τις δύο τραγουδίστριες με τις οποίες θα εμφανιζόταν επί σκηνής, τη Joanne -κόρη του τηλεοπτικού Καραπάνου του «Σασμού»- και τη Marseaux, για να τις προστατεύσει.

Πηγή

 

Διαβάστε ακόμα:
Θα σε Σκίτσο Ρε!
Δημοφιλή στο Internet
Best Of Network

Ακολουθήστε μας στα Social Media:
Facebook
Youtube
Twitter(Visited 58 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει