Μάι 07, 2023

Είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο μέχρι τις 5 Ιουνίου -Τα 3 ζώδια που ευνοούνται 

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο στις 7 Μαΐου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 5 Ιουνίου

Σε αστρολογικό επίπεδο αυτό σημαίνει πως θα δώσει περισσότερο συναίσθημα στις σχέσεις μας και θα επηρεάσει περισσότερο τρία ζώδια: Καρκίνο, Σκορπιό και Ιχθύ.

Κουζίνες, Πλυντήρια & Ψυγεία Bosch, Siemens, Neff & Pitsos με δωροεπιταγές έως 600€!
Ισχύει για αγορές έως 13/05/2023.

Aυτά τα τρία ζώδια θα ευνοηθούν πολύ στα ερωτικά και τα οικονομικά τους μέχρι τις 5 Ιουνίου, επομένως αν είσαι ένα από αυτά, καλό είναι να το εκμεταλλευτείς.

Είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο μέχρι τις 5 Ιουνίου -Τα 3 ζώδια που ευνοούνται

Στις 7 Μαΐου η Αφροδίτη προχωρά στον Καρκίνο και οι σχέσεις μας γίνονται πιο τρυφερές. Εχουμε διάθεση να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας στα αγαπημένα μας πρόσωπα και να κάνουμε για αυτούς πράγματα που θα τους δώσουν χαρά. Γενικότερα αυτές τις μέρες το κλίμα είναι πιο συναισθηματικό και είμαστε πιο πρόθυμοι να δείξουμε τα συναισθήματα μας σε αυτούς που αγαπάμε.Τα τρία ζώδια που θα νιώσουν συναισθηματική ασφάλεια και άνεση στις σχέσεις τους είναι τα παρακάτω:

Kαρκίνος

Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σας και θα έχετε μεγάλη εύνοια στην ερωτική σας ζωή. Νέες γνωριμίες είναι πιθανές και το φλερτ θα είναι έντονο. Εκπέμπετε γοητεία και η αυτοπεποίθηση είναι ανεβασμένη. Επίσης έχετε ευχάριστες εκπλήξεις και στα εργασιακά σας.Σκορπιός

Θα έχετε θετική διάθεση να δείτε φίλους και να βγείτε έξω. Είναι η στιγμή να οργανώσετε μια εκδρομή και να βγείτε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Θα δώσετε έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας.

Ιχθύς

Τα ερωτικά σας και η κοινωνική σας ζωή ευνοούνται κατά πολύ αυτές τις ημέρες. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε. Ενας νέος έρωτας είναι πιθανός αν είστε αδέσμευτοι. Γενικότερα θα έχετε όρεξη για να φλερτάρετε περισσότερο.Πηγή

(Visited 3.054 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει