Μάι 25, 2022

e-fresh.gr: Ξεπέρασε τις 1.000.000 παραγγελίες και γιορτάζει με προσφορές 

Η online παραγγελία supermarket είναι πλέον μέρος της ζωής μας, με όλες τις γνωστές αλυσίδες να ασχολούνται εντατικά, και πολλές καινούριες πλατφόρμες που προσφέρουν αντίστοιχη υπηρεσία. Πρωτοπόρο σε αυτή τη διαδικασία και σταθερά αξιόπιστο στις παραδόσεις του, είναι το e-fresh.gr, που εδώ και 6 χρόνια φέρνει το supermarket στην πόρτα μας.

Στην πόρτα σας σε λίγες ώρες με ελάχιστη παραγγελία 25€ και ώρες παράδοσης 07:00 με 23:00!

Σήμερα το e-fresh.gr εξακολουθεί να είναι το μεγαλύτερο αποκλειστικά online supermarket της χώρας, έχοντας ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο παραγγελίες από την έναρξη της λειτουργίας του και το γιορτάζει με προσφορές 30, 40 και 50% σε όλες τις κατηγορίες, από την Τρίτη 24 έως και τη Δευτέρα 30 Μαΐου. Και αν αναρωτιέστε τι αγοράζει ο κόσμος online, η απάντηση είναι απλή: όλα όσα προμηθεύεται και στα φυσικά καταστήματα, με τη διαφορά ότι βρίσκει προσφορές που είναι διαθέσιμες μόνο online και ότι έχει τη δυνατότητα να συγκρίνει γρήγορα μεταξύ όλων των προϊόντων και να ανακαλύψει εύκολα αυτό που θέλει, ακόμα και όταν πρόκειται για πολύ ειδικά προϊόντα.

Έτσι, οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των καλαθιών του e-fresh.gr είναι ζάχαρη, βιολογικό φρέσκο γάλα, χυμός ντομάτας και cottage cheese αλλά και οι μεγάλες συσκευασίες βρεφικών και καθαριστικών, ελληνικά brands όπως ο Κωσταρέλος, οι Ευβιότοποι και ο Τερκενλής, και εξειδικευμένα βιολογικά και vegan προϊόντα. Όλα αυτά, καθώς και εκατοντάδες χιλιάδες άλλα προϊόντα επιλέγονται καθημερινά από τους καταναλωτές και μεταφέρονται με ασφάλεια με υγειονομικά ελεγμένα οχήματα σε χιλιάδες νοικοκυριά, από ειδικά εκπαιδευμένους διανομείς της εταιρίας.

Για την εταιρία είναι ένας τρόπος να πει ευχαριστώ στα χιλιάδες νοικοκυριά που την εμπιστεύτηκαν, κερδίζοντας παράλληλα χρόνο και ευκολία επιλέγοντας το e-fresh.gr για τα ψώνια του super market τους.(Visited 47 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει