Φεβ 19, 2021

Διόνυσος: «Πολίτες μας παίρνουν τηλέφωνο και κλαίνε» – Έγκυος παραλίγο να γεννήσει στα χιόνια Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται ασταμάτητα όμως ακόμη σπίτια με ηλικιωμένους, μικρά παιδιά και ευπαθείς ομάδες παραμένουν στο σκοτάδι, παγωμένα και οι κάτοικοι αναζητούν βοήθεια με όποιον τρόπο μπορούν ενώ κάποιοι αρνούνται να εγκαταλείψουν τις περιουσίες τους προσπαθώντας με ό, τι έχουν να ανταπεξέλθουν στην δύσκολη κατάσταση.

Ενδεικτικά των όσων συμβαίνουν είναι όσα είπε υπάλληλος του Δήμου Διονύσου αποκαλύπτοντας πώς άνθρωποι παίρνουν τηλέφωνο στο δημαρχείο και κλαίνε ζητώντας βοήθεια. «Προσφέρουμε βοήθεια με νερό και τρόφιμα όπου μπορούμε. Ρεύμα δεν υπάρχει, θέρμανση δεν έχει ο κόσμος, είναι όλοι αγανακτισμένοι.

Τα σπίτια έχουν πάθει ζημιές από την πτώση των δέντρων αφού περισσότερα είναι στο έδαφος παρά στέκονται όρθια», είπε χαρακτηριστικά. Παραλίγο να γεννήσει στα χιόνια Την ίδια στιγμή, όπως είπε στη συνέχεια ο κ. Σερασκέρης μια έγκυος γυναίκα παραλίγο να γεννήσει μέσα στα χιόνια αλλά ευτυχώς βρέθηκε ένας πολίτης με μεγάλο τετρακίνητο όχημα και την μετέφερε με ασφάλεια στο νοσοκομείο. Πηγή: Διόνυσος: «Πολίτες μας παίρνουν τηλέφωνο και κλαίνε» – Έγκυος παραλίγο να γεννήσει στα χιόνια 

Διαβάστε περισσότερα “θα σε σκίτσο ρε

(Visited 9 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει