Μαρ 28, 2022

Δίκη Φιλιππίδη: Λογόφεραν ο Σπύρος Μπιμπίλας με τον γιο του ηθοποιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανέβηκαν οι τόνοι στη δικαστική αίθουσα που δικάζει σήμερα την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Όλα ξεκίνησαν με την τοποθέτηση της μίας εκ των δύο δικηγόρων του, Κικής Μπακιρτζίδου η οποία αντιτάχθηκε στο αίτημα για κατάθεση των δυο εκ των γυναικών που τον έχουν καταγγείλει κεκλεισμένων των θυρών.

«Εκτίθεστε κύριες μου ποικιλοτρόπως και δε μπορείτε να έρχεστε να ρίχνετε εκ των υστέρων δάκρυα στο ποινικό ακροατήριο» είπε η συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, προκαλώντας την αντίδραση των θυμάτων και των δικηγόρων τους, με αποτέλεσμα τελικά να διακοπεί η δίκη για λίγο. «Δεν σέβεστε τα θύματα! Ντροπή» απάντησε ο Αλεξανδρος Μίντζιας δικηγόρος των δυο θυμάτων και ακολούθησε λογομαχία που οδήγησε το δικαστήριο σε σύντομη διακοπή.Από την πλευρά του ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος επίσης εκπροσωπεί τον Πέτρο Φιλιππίδη, είχε αναφέρει νωρίτερα: «Ο κανόνας σε μια ποινική δίκη είναι η δημοσιότητα. Όλη η δικογραφία ήταν καθημερινά στα πρωινάδικα, στις μεσημεριανές εκπομπές. Τα πάντα είχαν διακινηθεί σε φωτοτυπία. Ένας δεν είχε βγάλει το υπόμνημα του κατηγορουμένου, να υπάρχει η θέση του. Κάποιες έδωσαν συνεντεύξεις και το δημοσιοποίησαν από μόνες τους. Τότε δεν είχαν ψυχικό βάρος και άγχος; Υπάρχουν δημοσιεύματα που στο σύνολο τους κακοποιούν τον κατηγορούμενο. Θα ακουστεί και η φωνή του Πέτρου Φιλιππίδη. Οι τρεις καταγγέλλουσες είναι όλη η δικογραφία. Δεν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας. Αν γίνει κεκλεισμένων των θυρών, θα υπάρχει μια άλλη δίκη, κακοποιητική της πραγματικότητας».Ακόμη, δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Δημήτρη Φιλιππίδη. Όπως μετέδωσε στο Πρωινό του Ant1 ο Τάσος Τεργιάκης: «Υπάρχει πληροφορία ότι έχουν λογοφέρει ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, τον Δημήτρη Φιλιππίδη εντός της δικαστικής αίθουσας».

Δείτε το σχετικό βίντεο του zappit:

Σημειώνεται ότι σήμερα, για πρώτη φορά στη δίκη βρίσκεται και ο ίδιος ο κατηγορούμενος, Πέτρος Φιλιππίδης

Δεκτό έκανε τελικά το δικαστήριο με απόφασή του το αίτημα των δυο εκ των τριών γυναικών που έχουν καταγγείλει τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη ώστε να καταθέσουν στο ακροατήριο κεκλεισμένων των θυρών.

Το δικαστήριο ομοφωνα έκρινε πως η κατάθεσή τους θα πρέπει να δοθεί κεκλεισμένων των θυρών, εκτιμώντας ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουν να αναφερθούμε με λεπτομέρειες στα περιστατικά που καταγγέλλουν.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη η κατάθεσή των δυο γυναικών θα δοθεί χωρίς τη παρουσία δημοσιογράφων.

Νωρίτερα, η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε να μην δοθεί η κατάθεση των δυο καταγγελλουσών κεκλεισμένων των θυρών, γιατί, όπως είπε, οι καταγγελίες τους έχουν δημοσιευθεί ήδη.

Έτσι, σύμφωνα με την εισαγγελέα, δεν θα υπάρξει περαιτέρω θυματοποίησή τους με την κατάθεσή τους στο ακροατήριο με δημοσιότητα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Πηγή

 

Διαβάστε ακόμα:
Θα σε Σκίτσο Ρε!
Δημοφιλή στο Internet
Best Of Network

Ακολουθήστε μας Social Media:
Facebook: https://bit.ly/2tmfoeK
Youtube: https://bit.ly/2I2oDGD
Twitter: https://bit.ly/2ujU2CG(Visited 49 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει