Αυγ 08, 2023

Χυδαία επίθεση στην Αθηναΐδα Νέγκα για τη λεύκη: «Αριστερή γεροντοκόρη με τατουάζ και λεπρό δέρμα» – Η φωτογραφία στο instagram

 

Μία ανήθικη επίθεση από ανώνυμο χρήστη στο Twitter, δέχθηκε η Αθηναΐς Νέγκα, όταν αποφάσισε να ανεβάσει μία φωτογραφία της όπου φαίνεται η λεύκη στα πόδια της.

«Η αποτύπωση της παρακμής σε μία φωτογραφία: μια ψευτοκουλτουριάρα, αριστερή γεροντοκόρη με τατουάζ και λεπρό δέρμα, καθήμενη σε ένα αηδιαστικό από τις κουτσουλιές παγκάκι επάνω σε έναν κρατήρα λάσπης», έγραψε χαρακτηριστικά ο χρήστης με το ψευδώνυμο Πρίγκιπας Μίσκιν στο Twitter.

Η Αθηναΐς Νέγκα επέλεξε να μην εμπλακεί στην ανταλλαγή ύβρεων που ακολούθησε κάτω από τη δημοσίευσή της αλλά απάντησε  με νέο post για την απαράδεκτη διαδικτυακή επίθεση που δέχθηκε.

«Να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν. Ανέβασα μια φωτό και ανώνυμος έγραψε σοκαριστικές κακοήθειες για μένα και την πάθησή μου.

Η πλατφόρμα παρά τα reports δεν έπαψε τον λογαριασμό του. Ντροπή του Χ!

Πρόκειται ίσως για νέο ήθος, χωρίς στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας και ασφάλειας;», έγραψε η δημοσιογράφος σε έντονο ύφος.

«Έχω ένα πουά χεράκι. Εμφανίστηκε όταν ήμουν 18, μετά την εφηβεία. Είναι μυστηριώδες αυτοάνοσο. Απλά φεύγει η μελανίνη, δεν σου συμβαίνει κάτι άλλο.

«Περπατάς και σε ρωτάνε, τι έπαθες; Δεν έχει φάρμακο; Είμαστε πουά εμείς που έχουμε λεύκη. Αρχίζει ο καθένας και σου λέει τη βλακεία του.

Όλες τις φάσεις τις πέρασα. Τώρα περνάω μία pride φάση, όπου βγάζω και τα δείχνω και δε χρειάζεται να ξοδεύομαι στο μέικ-απ», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Πηγή: Χυδαία επίθεση στην Αθηναΐδα Νέγκα για τη λεύκη: «Αριστερή γεροντοκόρη με τατουάζ και λεπρό δέρμα» – Η φωτογραφία στο instagram

(Visited 45 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει