Αυγ 18, 2022

Χαμός στον αέρα εκπομπής με Μαρινάκη – Σκουρλέτη: «Είστε ίδιοι με την Χρυσή Αυγή» – «Έχετε τελειώσει»

Κόκκινο «χτύπησε» η πολιτική αντιπαράθεση για το μεταναστευτικό και τις υποκλοπές μεταξύ του Παύλου Μαρινάκη και του Πάνου Σκουρλέτη.

Ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς στον «αέρα» της εκπομπής «Ώρα Ελλάδας» του OPEN.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν η συζήτηση πήγε στους 38 μετανάστες στον Έβρο.

Η κατάσταση όμως ξέφυγε ήταν όταν η κουβέντα έφτασε στις υποκλοπές.

«Δυστυχώς με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας, βρισκόμαστε σε μια κατάσταση όπου η δημοκρατία κλονίζεται», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Σκουρλέτης.

«Δεν ξέρει κανείς αν πρέπει να κλάψει ή να γελάσει με αυτά που ακούει. Μίλησε ο κ. Σκουρλέτης για την υπόθεση των υποκλοπών. Το κόμμα που είχε καταγγελίες τις οποίες ουδέποτε εξέτασε από υπουργούς της ίδιας του της κυβέρνησης», ανταπάντησε αρχικά ο Παύλος Μαρινάκης.

«Θα το πιείτε το ποτήρι μέχρι το τέλος. Έχει τελειώσει ο κ. Μητσοτάκης, ο πρωθυπουργός των υποκλοπών. Απειλήσατε τον Αλέξη Τσίπρα, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο κ. Μαρινάκης επιδιώκει τοξικότητα και διχασμό», ήταν μερικές από τις ατάκες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ποτέ δεν σας ένοιαξε η δημοκρατία, ούτε οι θεσμοί. Κυβερνήσατε με τον πιο απολυταρχικό τρόπο. Είστε οι χειρότεροι φασίστες, είστε το ίδιο πράγμα με την Χρυσή Αυγή. Τόσο χυδαίος είστε;», είπε από την πλευρά του ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ.

ΠΗΓΗ

(Visited 13 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει