Ιούλ 03, 2021

Χαμός στο Πρωινό με τις δηλώσεις Πετράκου για τον Κιάμο: «Δεν καταλαβαίνω γιατί, όταν εμείς εμβολιαστήκαμε, να έχουμε όλοι τις ίδιες ελευθερίες»«Νομίζω ότι είναι μια ακόμη ατυχής, στη μεγάλη αλυσίδα των ατυχών παρεμβάσεων του. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνουμε τόση σημασία».

Στο πρώτο covid free νυχτερινό κέντρο, στο οποίο θα τραγουδάει ο Πάνος Κιάμος, αναφέρθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο Πρωινό, ωστόσο δεν παρέβλεψαν και την παρέμβαση του Γρηγόρη Πετράκου, στην οποία ζητά από τον Πάνο Κιάμο να απολογηθεί για την απόφασή του.Ο Γιώργος Λιάγκας, φανερά εκνευρισμένος και αντίθετος με όσα υποστηρίζει ο Γρηγόρης Πετράκος, ανέφερε τα εξής:

«Για μένα ορθώς η κυβέρνηση αυστηροποιεί πάλι τα μέτρα. Βλέπουμε τις; μεταλλάξεις που έρχονται. Δεν καταλαβαίνω γιατί, όταν εμείς εμβολιαστήκαμε έχοντας μια κοινωνική ευθιξία και μια κοινωνική συνείδηση για εμάς και το κοινωνικό σύνολο, θα πρέπει να έχουμε όλοι τις ίδιες ελευθερίες.

Εγώ που έβαλα σε κίνδυνο, θεωρητικά, τη ζωή μου σε σχέση με κάποιον άλλον που δεν το έκανε. Μπράβο δηλαδή που έβαλαν να πηγαίνουμε στα πλοία δείχνοντας στο κινητό μας ή σε χαρτί πως έχουμε εμβολιαστεί ή να κάνουμε επικαιροποιημένο τεστ και όχι αυτά που ο καθένας γράφει ότι θέλει και λέει πως το έκανε».«Δεν έχει δώσει κανένας το δικαίωμα του κ. Πετράκου να είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα καθορίζει πως θα συμπεριφερθεί ο κάθε καλλιτέχνης και ο κάθε επαγγελματίας.

Νομίζω ότι είναι μια ακόμη ατυχής, στη μεγάλη αλυσίδα των ατυχών παρεμβάσεων του. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνουμε τόση σημασία».(Visited 2 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει