Μαρ 08, 2022

Χαμός με Πορτοσάλτε-Σβέρκο: «Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ αυτά λέτε;» – «Εσύ αυτά λες στην ΝΔ με τον Άδωνι Γεωργιάδη;»

Έντονη αντιπαράθεση υπήρξε στον τηλεοπτικό αέρα ανάμεσα στον διευθυντή της Αυγής Νίκος Σβέρκος και τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε. Ο κ. Σβέρκος χαρακτήρισε «Ιδιαίτερα σκληρή και αναμενόμενη» την παρέμβαση της εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα, που κατηγόρησε την Ελλάδα για «αντιρωσική προπαγάνδα» με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Το ψιλοδικαιολογείς, το πάω γλυκά μην είμαι σκληρός πρωινιάτικα» του είπε ο Άρης Πορτοσάλτε. «Δεν δικαιολογώ τίποτα, ήταν αναμενόμενο» απάντησε ο κ. Σβέρκος. «Αυτό καταδικάζεται Νίκο, ευθεία και έξω» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Στη συνέχεια ο κ.Σβέρκος με τον Πορτοσάλτε «Καταδικάζεις οποιαδήποτε πολεμική επιχείρηση έχει γίνει στο παρελθόν Άρη; Είναι απλή ερώτηση». Και εκείνος απάντησε: «Σε τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί το εύρος του βομβαρδισμού της Σερβίας με την επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία, σου κάνει;».

«Έχω την ξεκάθαρη θέση να πω ότι οποιαδήποτε πολεμική επίθεση είναι καταδικαστέα. Τα νεκρά παιδιά έχουν εθνικότητα. Ήταν αναμενόμενη η επίθεση της Ζαχάροβα. Έχουμε στείλει Καλάσνικοφ και αντιαρματικά, θα καθόταν να μας έλεγε “συγχαρητήρια”; Θα κάναμε διεθνείς πρωτοβουλίες, όχι να κάνουμε τους πολεμάρχους. Ξεκάθαρα έχει να κάνει η δήλωση της Ζαχάροβα με τα όπλα που στείλαμε» πρόσθεσε.

Με τον Άρη Πορτοσάλτε να λέει στη συνέχεια: «Αναμειγνύεται η κ. Ζαχάροβα στα εσωτερικά μας;» με τον κ.Σβέρκο να του ανταπαντά: «Διπλωματία είναι, ξέρετε τι σημαίνει;» «Α, καλά Τρίτη 8 Μαρτίου είναι σήμερα… Νίκο, εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ αυτά λέτε;». Τότε ο διευθυντής της Αυγής είπε: «Εσύ αυτά λες στη Νέα Δημοκρατία με τον Άδωνι Γεωργιάδη; Αυτά λέτε στις πρωτοχρονιάτικες πίτες;».

 
Διαβάστε ακόμα:
Θα σε Σκίτσο Ρε!
Δημοφιλή στο Internet
Best Of Network
 
Ακολουθήστε μας Social Media:
Facebook: https://bit.ly/2tmfoeK
Youtube: https://bit.ly/2I2oDGD
Twitter: https://bit.ly/2ujU2CG

(Visited 49 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει