Μάι 23, 2022

Αυτά είναι τα πιο τυχερά ζώδια αυτής της εβδομάδας 

H εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε προβλέπεται αρκετά δύσκολη ειδικά για τον τομέα της αγάπης και των σχέσεων.Τις επόμενες ημέρες αναμένετε εκρήξεις, αγένεια και εντάσεις. Οι όψεις των πλανητών ευνοούν τις διαμάχες και τους διαπληκτισμούς και το ποια θα είναι η έκβασή της εξαρτάται από τη δική μας προθυμία για λύση και υπομονή. Το ειρωνικό της υπόθεσης είναι ότι τρεις εκπρόσωποι του ζωδιακού θα δουν βελτίωση σε αυτόν τον τομέα. Αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια έχετε τον νου σας για μια επανασύνδεση, μία συγγνώμη ή παραδοχή των λαθών από άλλους.Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα θα καταλάβετε με ποιους ανθρώπους είστε πραγματικά κοντά, καθώς όλοι φαίνεται να παραπονιούνται διαρκώς για όλους. Νιώθετε πως εσείς και το άλλο σας μισό έχετε ξεπεράσει ορισμένα στάδια και πλέον οι μικρότητες δεν σας αγγίζουν.

Αυτή η αίσθηση της δύναμής είναι αληθινή και βασίζεται στα σωστά συναισθήματα. Νιώθετε πως με τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας μπορείτε να κάνετε πολλά βήματα και να συνεχίσετε μια σχέση που θα είναι βασισμένη σε γερά θεμέλια.

Τοξότης

Η αυτοεκτίμηση σας, για την οποία έχετε δουλέψει αρκετά, βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής σας. Αυτή την εβδομάδα δεν συμβιβάζεστε για τίποτα λιγότερο από αυτό που αξίζετε. Πλέον, διεκδικείτε, μιλάτε και απαιτείτε αυτό που χρειάζεστε. Ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας βλέπει αυτή την αλλαγή, την κατανοεί και τη σέβεται, επειδή ξέρει πως θα κάνετε και εσείς το ίδιο.

Υδροχόος

Η προσοχή του συντρόφου σας είναι πάνω σας. Ενώ όλοι γύρω σας παραπονιούνται για το πόσο ευάλωτοι είναι και αδιάφοροι περνούν στο ταίρι τους, εσείς ζείτε σε έναν άλλο κόσμο. Δεν αφήνετε τον αρνητισμό να εισβάλλει στις σκέψεις και τη σχέση σας. Είστε ανεξάρτητες, ακόμα και όταν βρίσκεστε σε σχέση. Το ταίρι σας αυτό το κατανοεί και εσείς νιώθετε την απόλυτη ευτυχία.

Πηγή: Marie Claire(Visited 34 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει