Ιούλ 19, 2022

Αστρολογικό Ημερολόγιο Αυγούστου 2022

Μάθε μέρα προς μέρα πώς θα εξελιχθεί ο Αύγουστος 2022! Ο αστρολογικός οδηγός του μήνα σε βοηθά σε κάθε δραστηριότητά σου!

της Αθηνάς Βαγενά >Αστρολόγος

Ο αστρολογικός οδηγός του Αυγούστου 2022, είναι έτοιμος για να τον έχεις σαν «πλοηγό» που θα σου δίνει τις κατευθύνσεις μέρα  προς μέρα, για τον πιο «καυτό» αλλά και ξεκούραστο μήνα της χρονιάς. Ο Αύγουστος ξεπροβάλει με «άγριες» διαθέσεις, μας επιφυλάσσει όμως στιγμές χαλάρωσης και ανεμελιάς μετά τα μέσα του! Μάθε αναλυτικά μέρα προς μέρα όλες τις αστρολογικές τάσεις του Αυγούστου!Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Ο Αύγουστος ξεκινά αισιόδοξα και με θετική ενέργεια αφού ο Ήλιος σχηματίζει την όψη τριγώνου με τον Δία, προσφέροντας ευκαιρίες ανάπτυξης, εξέλιξης, ευδαιμονίας, με την τύχη να μας κλείνει πονηρά το μάτι δίνοντας νέες προοπτικές. Ευνοούνται οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου!

 


Τρίτη 2 Αυγούστου 2022: Μέρα εκρηκτική, επαναστατική και με δυναμικά γεγονότα που προκαλούν και σοκάρουν! Η σύνοδος του Άρη και του Ουρανού από τον Ταύρο, δυναμιτίζει ξαφνικές, απρόβλεπτες εξελίξεις που ανατρέπουν τα δεδομένα και αποσταθεροποιούν! Προσοχή σε ατυχήματα. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι που γεννήθηκαν στο τέλος του 2ου δεκαημέρου!

 

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022: Το κλίμα γύρω μας χαλαρώνει και το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη έρχεται για να μας διευκολύνει σε υποθέσεις αισθηματικές και οικονομικές, όπου μπορούμε να δούμε θετικές εξελίξεις να μας αναζωογονούν. Συνάμα η Σελήνη από το Ζυγό δίνει έμφαση σε θέματα σχέσεων. Ιδανική ημέρα για να προσεγγίσουμε τα άτομα που αγαπάμε και να αποκαταστήσουμε σχέσεις. 

Πέμπτη 4  Αυγούστου 2022: Ο Ερμής σήμερα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο που είναι και κυβερνήτης, στην Παρθένο, προσφέροντας απλόχερα τις θετικές του τάσεις για την καλή εξέλιξη επικοινωνιών και μετακινήσεων. Το αναλυτικό και οργανωτικό μας πνεύμα μας βοηθά να επικοινωνήσουμε σωστά! Οι ευνοημένοι είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς.

 

Παρασκευή 5  Αυγούστου 2022: Αυτή την Παρασκευή η διάθεση μας είναι αρκετά πιο “σκοτεινή” και κυριαρχεί η διάθεση για απομόνωση. Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού εντείνει την καχυποψία, την επιφυλακτικότητα, ενώ η ψυχολογία είναι “βαριά”! Τις βραδινές ώρες, η αντίθεση Σελήνης – Ουρανού αναμένεται να πυροδοτήσει ξαφνικά συναισθηματικά ξεσπάσματα αλλά και ανατροπές στο πρόγραμμά μας.

 


Σάββατο 6 Αυγούστου 2022: Το πρώτο Σάββατο του Αυγούστου προσφέρεται για χαλάρωση, ικανοποίηση και επαναφορά των ψυχικών και συναισθηματικών μας δυνάμεων. Η Σελήνη ολοκληρώνοντας την πορεία της στο Σκορπιό σχηματίζει θετικές γωνίες με την Αφροδίτη, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα προσφέροντας την ευκαιρία για συναισθηματική έκφραση. Ευνοούνται Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!

 

Κυριακή 7 Αυγούστου 2022: Το σημερινό τετράγωνο Άρη – Κρόνου, πιέζει με προκλήσεις, εμπόδια, προβληματισμούς τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου, προσοχή σε ατυχήματα, αδιαθεσίες ενώ είναι διάστημα που τερματίζετε καταστάσεις. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα προσφέρει διέξοδο ικανοποίησης μέσω της προσφοράς αγάπης, αλληλεγγύης, της ενασχόλησης με την τέχνη ή και το υδάτινο στοιχείο! 

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022: Η σημερινή ημέρα εξακολουθεί να επηρεάζεται από τις χθεσινές αστρολογικές όψεις, ωστόσο η δύσκολη γωνία της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς  το μεσημέρι, μας εστιάζει την προσοχή να αποφύγουμε την επιπόλαιη διαφυγή από την πραγματικότητα. Πολλοί αισθάνεστε κουρασμένοι αυτή την ημέρα!

 

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022: Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σχηματίζει την όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, “φουντώνοντας” τις σκανδαλώδεις, παρασκηνιακές και ιντριγκαδόρικες εξελίξεις στον έρωτα και στα οικονομικά! Τα μοιραία ερωτικά πάθη του καλοκαιριού βρίσκονται στην πλήρη έξαρσή τους. Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου! 

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022: Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω δεν μας προσφέρει πολλά περιθώρια ανεμελιάς, χαλαρότητας και αυθορμητισμου, απεναντίας σήμερα ακολουθούμε το μονοπάτι της λογικής και των “πρέπει”! Ιδανική ημέρα για οργάνωση, ανασύνταξη και ενασχόληση με πρακτικές υποθέσεις. Ευνοούνται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!

 

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022: Μέρα αιφνιδιασμών και εκκεντρικών συμπεριφορών, αφού ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό ωθώντας σε πρωτοποριακές και ακραίες αλλαγές Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους που γεννήθηκαν στο τέλος 2ου δεκαημέρου! Το εξάγωνο Άρη – Ποσειδώνα μας παρακινεί να δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας, μέσω καλών πράξεων, αλλά και να επιλέξουμε την ενασχόληση με την τέχνη! 

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022: Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στον Υδροχόο σήμερα, το μεγαλύτερο φεγγάρι της χρονιάς έρχεται γεμάτο ανατροπές, πιέσεις, δοκιμασίες αλλά και αλλαγές για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στο τέλος 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου!

 

Σάββατο 13 Αυγούστου 2022: Το κλίμα γύρω μας συνεχίζει να είναι τεταμένο και ανατρεπτικό μετά την χθεσινή Πανσέληνο, προσφέροντας ωστόσο την δυνατότητα να εκφραστούμε συναισθηματικά, να ακούσουμε την καρδιά μας και να αφήσουμε το ένστικτο να μας κατευθύνει.. Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου 

Κυριακή 14 Αυγούστου 2022: Περιορισμοί, Όρια, Ευθύνες, Δοκιμασίες, Εμπόδια  και … Κούραση δίνει η σημερινή αντίθεση Ήλιου – Κρόνου για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου! Το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα ωστόσο έρχεται για να μας κινητοποιήσουμε να θέσουμε κίνητρα και να συνεχίσουμε τον αγώνα με πάθος και σθένος!

 

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλο τον κόσμο! Η Σελήνη σήμερα από το σπιρτόζικο ζώδιο του Κριού σχηματίζει θετικές γωνίες με την Αφροδίτη και τον Δία προσφέροντας ενθουσιασμό, χαρά, ευκαιρίες για διασκέδαση! Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου! 

Τρίτη 16 Αυγούστου 2022: Το σημερινό τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό προσφέρει χαρούμενα μηνύματα, νέες , ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες γνωριμίες, την ευκαιρία να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα, αλλά και την ευκαιρία να βρούμε διέξοδο και να ακολουθήσουμε τον δρόμο των αλλαγών και της ανανέωσης. Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου!

 

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022: Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Ταύρου, μας προτρέπει να χαλαρώσουμε τους ρυθμούς και να απολαύσουμε ότι μας ξεκουράζει, μας χαλαρώνει αφήνοντας περισσότερα περιθώρια για άνεση, απόλαυση και ηρεμία! Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου

 


Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022: Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία για διασκέδαση, χαρά, ικανοποίηση, έρωτα και όχι μόνο… αυτή την ημέρα μπορούμε να χαμογελάσουμε και από την εύνοια της τύχης στα οικονομικά. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, τονώνει σημαντικά τον παράγοντα της τύχης στον έρωτα και στο χρήμα ιδιαίτερα για Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου!

 

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022: Αυτή την Παρασκευή ως και το μεσημέρι δεν λείπουν ο θυμός, η ένταση και η εκρηκτικότητα για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου! Μετά το μεσημέρι η Σελήνη από τους Διδύμους μας προτρέπει για παιχνίδι, διασκέδαση, επικοινωνία και μετακινήσεις.

 


Σάββατο 20 Αυγούστου 2022: Ο Άρης σήμερα ξεκινά το μακρύ ταξίδι του στο ζώδιο των Διδύμων, αφού θα παραμείνει σε αυτή την θέση ως και τον Μάρτιο του 2023. Μπαίνουμε λοιπόν σε ένα διάστημα καταιγιστικών εξελίξεων σε θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, την εκπαίδευση και όχι μόνο! Η νέα του θέση είναι κρίσιμη για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς.

 

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022: Αυτή την Κυριακή έχουμε την διάθεση να δραπετεύσουμε από την πραγματικότητα και να χαλαρώσουμε αφήνοντας την φαντασία να κάνει τα παιχνίδια της. Με την αντίθεση Ερμή – Ποσειδώνα, οι συγχύσεις, τα λάθη, τα θέματα, οι εξαπατήσεις, οι αναβολές και η ασυνεννοησία θα προκαλέσουν τα μπερδέματά τους ιδιαίτερα για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου! Προσοχή στις πλάνες!

 


Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022 :Η δύναμη της σκέψης μπορεί να μας βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων και στην στοχοθεσία, που θα μας βοηθήσει να ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν με οργάνωση και συγκρότηση. Το σημερινό τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα βοηθά τις επικοινωνίες μας, η διεισδυτικότητα, η παρατηρητικότητα, η καλή μνήμη και η αναλυτικότητα θα αποτελέσουν στήριγμα. Ευνοούνται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!

 

Τρίτη 23 Αυγούστου 2022: Ο Ήλιος σήμερα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της Παρθένου και σταδιακά αρχίζουμε να θυμόμαστε ότι το καλοκαιράκι μπορεί να μην φτάνει στην δύση του, αλλά χρειάζεται να συγκροτηθούμε και να σκεφτούμε σιγά σιγά και τις υποχρεώσεις που έχουμε γύρω μας! Χρόνια πολλά στους αναλυτικούς και οξυδερκείς φίλους μας Παρθένους!

 


Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022: Μέρα θετικών επικοινωνιών και ικανοποίησης για Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς και Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου! Από το μεσημέρι και έπειτα η Σελήνη από το Λέοντα, μας προτρέπει να εκφραστούμε γενναιόδωρα και να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο σε ότι μας δίνει χαρά, για παράδειγμα στον έρωτα, τα παιδιά, την τέχνη!

 

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022: Αυτή την Πέμπτη απολαμβάνουμε στιγμές και η τύχη είναι στο πλευρό μας. Η Σελήνη από το Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από τον Κριό,  προσφέροντας καλή διάθεση, ευκαιρίες για διασκέδαση, όμορφες στιγμές και εύνοια σε αισθηματικά! Οι κερδισμένοι είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου!

 


Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022: Ο Ερμής σήμερα κάνει την είσοδό του στο διπλωματικό ζώδιο του Ζυγού, το επόμενο διάστημα θα θέλουμε να γεφυρώσουμε το επικοινωνιακό χάσμα στις σχέσεις μας, λειτουργώντας δίκαια υποχωρητικότητα. Η αναβλητικότητα των αποφάσεων όμως θα έχει το κόστος της. Η επικοινωνιακή εύνοια αφορά Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και Κριούς, Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου!

 

Σάββατο 27 Αυγούστου 2022: Σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα από το ζώδιο της Παρθένου, με την συμμετοχή του Άρη από τους Διδύμους! Μπαίνουμε σε ένα νέο κύκλο ανασύνταξης στην καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις, δεν παύουν όμως οι συνθήκες γύρω μας να πυροδοτούν εντάσεις και νευρικότητα. Σημαντικές νέες ενάρξεις κάνουν αυτή την περίοδο οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!

 


Κυριακή 28 Αυγούστου 2022: Η σημερινή αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο, προκαλεί ισχυρές πιέσεις για οικονομικά και αισθηματικά. Μέρα μοναξιάς, θλίψης, απογοήτευσης, χωρισμών και στενότητας ιδιαίτερα για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαημέρο του ζωδίου σας. Εσείς νιώθετε ότι κάποια πράγματα δεν σας χαρίζονται γενναιόδωρα αλλά ότι πρέπει να κάνετε αρκετές περικοπές ή και να ζήσετε στερήσεις!

 

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022: Η Σελήνη σήμερα από τον Ζυγό σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τρίγωνο με τον Άρη, μας προτρέπει για επικοινωνίες που θα φέρουν μία ευνοϊκότερη προοπτική σε σχέσεις και σε συνεργασίες μας. Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου !

 


Τρίτη 30 Αυγούστου 2022: Ακολουθώντας τον δρόμο του συμβιβασμού, της υποχώρησης και λειτουργώντας δίκαια μπορούμε αυτή την ημέρα να διατηρήσουμε τις ισορροπίες και να κατευνάσουμε το στρες που προκύπτει εξαιτίας κάποιων προσωρινών διαφωνιών. Ευνοούνται οι Δίδυμοι, Ζυγοί,, Υδροχόοι και Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 2ου δεκαημέρου!

 


Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022: Ο Αύγουστος κλείνει την αυλαία του με ανησυχία για τα οικονομικά και με καθυστερήσεις που δημιουργούν αναβολές στις εισπράξεις ή στην διεκπεραίωση οφειλών. Στα αισθηματικά ο φόβος για το αύριο δεν λείπει!

Source: Πηγή(Visited 1.117 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει