Ιούν 13, 2022

Άσχημα μαντάτα από τη Λίτσα Πατέρα: «Μαρτύριο» για Αιγόκερους, Ιχθύες και… άλλο ένα ζώδιο 

Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψή της.

Προσεκτικά «βήματα» από τα ζώδια ζητά τις επόμενες ώρες η Λίτσα Πατέρα, καθώς όπως ισχυρίζεται θα υπάρξουν εμπόδια και μαρτύρια για Αιγόκερους, Ιχθύες και έναν ακόμη εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου.

Οι ισορροπίες φαίνεται πως θα χαθούν και θα υπάρξουν προστριβές. Θέματα καριέρας και οικονομικά φαίνεται, ότι θα μας απασχολήσουν τις επόμενες ώρες.

Δείτε αναλυτικά:ΚΡΙΟΣ
Η καθημερινή σας ζωή φαίνεται να αλλάζει με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους. Θα υπάρξουν συνεχώς συναντήσεις, επαφές, συζητήσεις. Κάτι αλλάζει!

ΤΑΥΡΟΣ
Με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους τα οικονομικά θα αρχίσουν να σας απασχολούν. Προσπαθήστε να προωθήσετε καταστάσεις! Υπάρχει πρόοδος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιό σας δείχνει πως θα υπάρξει πρόοδος και εξελίξεις σε πολλούς τομείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους ενισχύει ή την μυστική σας δράση ή το παρασκήνιο. Προσοχή, μην δίνετε λαβές για σχόλια.

ΛΕΩΝ
Παρά το γεγονός ότι έχετε προβληματισμούς και διλήμματα, η είσοδος και του Ερμή στους Διδύμους ενισχύει την βοήθεια φίλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στους Διδύμους, έτσι τα επαγγελματικά (κοινωνικά) έρχονται στο προσκήνιο. Προσεγγίστε άτομα κύρους.

ΖΥΓΟΣ
Αρχίζει σημαντική βελτίωση στην ζωή σας και η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους υπόσχεται πολλά. Παράλληλα, έρχεστε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη προωθεί οικονομικές υποθέσεις. Παράλληλα, αρχίζετε από σήμερα να ρυθμίζετε οικονομικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στους Διδύμους, έτσι οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα είναι για καιρό στο προσκήνιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορεί να σας απασχολούν πολλά, όμως την περίοδο αυτή θα επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας (υγεία) με το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους θα στρέψει την προσοχή σας στα δημιουργικά ή ερωτικά σας θέματα! Από σήμερα άλλωστε έχετε και έντονη δημιουργικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ
Είναι βέβαιο ότι την περίοδο αυτή βλέπετε την ζωή σας να αλλάζει, όμως από σήμερα… πρωταγωνιστεί η οικογένεια ή η ακίνητη περιουσία.

Source: in.grΔιαβάστε ακόμα:
Θα σε Σκίτσο Ρε!
Δημοφιλή στο Internet
Best Of Network

Ακολουθήστε μας στα Social Media:
Facebook
Youtube
Twitter(Visited 721 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει