Μάι 07, 2021

Αποκάλυψη «βόμβα» του Σπύρου Παπαδόπουλου και δάκρυα…Τέλος το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» -Το συγκινητικό μήνυμα (κλαψ κλαψ ) του Σπύρου Παπαδόπουλου 😢Αυλαία ρίχνει η αγαπημένη εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ύστερα από 17 χρόνια (διαφημίσεις).

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Σπύρος Παπαδόπουλος με μια συγκινητική  ανάρτηση 😢 στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. (χαρτομάντηλα πάρτε….)«Ήταν καλοκαίρι του 2004, όταν με φώναξε η Βίκυ Λάσκαρη -τηλεοπτική παραγωγός- και μου πρότεινε μια 3ωρη ψυχαγωγική εκπομπή στην ΕΡΤ. (πόσα λεφτά δε λέει…).

Της είπα ότι, αν έκανα κάτι, θα ήταν για το ελληνικό τραγούδι, που γνωρίζω και αγαπώ. (εδώ πέφτουν διαφημίσεις για να γελάσουμε…). Και έτσι ξεκινήσαμε …

Σαν χτες μου φαίνεται. Πέρασαν όμως (τόσα λεφτά από τα χέρια μου)  17 χρόνια! Και νιώθω ότι αυτό το καράβι που όλα αυτά τα χρόνια μας ταξίδεψε -και πού δε μας πήγε!- ήρθε η ώρα να… δέσει! (τον γάιδαρό του).Δείτε την συγκινητική ανάρτησή του στο instagram και δακρύστε…Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr, η εταιρεία παραγωγής στην οποία ανήκει το «Στην Υγεία μας ρε παιδιά» και ο ΣΚΑΪ, το τελευταίο διάστημα βρισκόντουσαν σε συζητήσεις εν όψει του «κλεισίματος» της τηλεοπτικής σεζόν και του «ανοίγματος» της επόμενης,

Οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ επιθυμούσαν να παραμείνει η ψυχαγωγική εκπομπή στο πρόγραμμα του σταθμού όμως, όπως μαρτυρούσαν και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης τα οποία σημείωνε η εκπομπή, η ανανέωση της ήταν αναγκαία.Οι δυο πλευρές βρισκόντουσαν σε συζητήσεις ώστε να βρεθεί με ποιο τρόπο να ανανεωθεί η εκπομπή και τι θα συμβεί την ερχόμενη σεζόν. Και ενώ η οριστική απόφαση δεν είχε παρθεί, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ξάφνιασε τους πάντες με την απόφαση του να πέσει «αυλαία» στην εκπομπή.

Σταματάω τη συγκίνηση εδω γιατί βαλαντώσαμε στο κλάμα… 😢(Visited 2 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει