Μάι 18, 2021

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Εξοργισμένη με όσα λέει ο Πέτρος Φιλιππίδης για ερωτική σχέση (vid) 

Πρόκειται για την περίοδο που ουσιαστικά εκείνη τον κατήγγειλε πως την παρενοχλούσε σεξουαλικά ακόμη και επάνω στη σκηνή, και εκείνος ισχυρίζεται πως διατηρούσε ερωτική σχέση μαζί της και πως τίποτα δεν έγινε χωρίς τη θέλησή της. Ο Πέτρος Φιλιππίδης μάλιστα δήλωσε πως η ηθοποιός έχει εκδικητικά κίνητρα γι’ αυτό τον κατηγορεί τόσα χρόνια μετά.


Η πρωταγωνίστρια σύμφωνα με δημοσιεύσεις, είναι εξοργισμένη με τα όσα διάβασε και δεν αποκλείεται να κινηθεί νομικά για τον ισχυρισμό του πως διατηρούσαν ερωτικό δεσμό τον οποίο γνώριζαν κι άλλοι, μεταξύ των οποίων και η ίδια η γυναίκα του, Ελπίδα Νίνου.


Τι ανέφερε ο Πέτρος Φιλιππίδης για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός υποστήριξε, μεταξύ άλλων, στο υπόμνημα απολογίας του πως είχε σχέση με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ότι ποτέ δεν έγινε κάτι παρά τη θέλησή της, με τα όσα είχε αποκαλύψει η ηθοποιός να έχουν, βέβαια, παραγραφεί.


Ειδικότερα, ο Π. Φιλιππίδης ανέφερε:

«Η γνωριμία μου με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2000. Αναπτύχθηκε μεταξύ μας μια πολύ έντονη έλξη και ήδη πριν ξεκινήσουν οι πρόβες για τη θεατρική παράσταση “Οι ηλίθιοι” στο θέατρο Βρετάνια τη σεζόν 2000 -2001, είχε ξεκινήσει μεταξύ μας ερωτική σχέση, η οποία διήρκεσε περίπου έξι μήνες. Συνευρεθήκαμε για πρώτη φορά πριν από την έναρξη των προβών. Είναι καθ’ όλα ψευδής ο ισχυρισμός ότι, κατά την διάρκεια των προβών στο θέατρο, την απομόνωνα για να επωφεληθώ με τεχνάσματα και δικαιολογίες. Ήδη διατηρούσαμε ερωτική σχέση. Τη σχέση μας αυτή βέβαια επιβεβαιώνουν και οι μάρτυρες που έχουν ήδη καταθέσει, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου μου, η οποία αναπόφευκτα έγινε γνώστρια της σχέσης αυτής, καθότι ήταν σοβαρή και είχα εμπλακεί ιδιαίτερα συναισθηματικά».


Είχαμε σχέση – Είχε εμμονές μαζί μου – Είχα εμπλακεί συναισθηματικά: Το υπόμνημα Φιλιππίδη στο MEGA(Visited 7 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει