Νοέ 29, 2023

Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά τον Δεκέμβριο

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Δεκέμβριο, που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα αφήσει, από πολλές απόψεις, αρκετά ευχαριστημένα. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα, με την τύχη να σε συνοδεύει!

Τα ζώδια που θα έχουν εύνοια τον Δεκέμβριο δεν είναι μόνο δύο (αυτή τη φορά) και σου εξηγούμε αμέσως το γιατί!

(Πρόσεξε κυρίως τα δεκαήμερα που σου αναφέρουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεως)

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου όλο τον μήνα σχεδόν, αφού περνά στις 4/12, θα περάσεις έναν υπέροχο Δεκέμβριο, γεμάτο όμορφες στιγμές, αλλά και σημαντικές ευκαιρίες για να δημιουργήσεις μια σχέση, μια συνεργασία με αξιόλογες προοπτικές, να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή ή την εμφάνισή σου και να γοητεύσεις τα πλήθη. Κυρίως εσύ που ανήκεις στο α’ δεκαήμερο, σε ορισμένες περιπτώσεις η τύχη σου θα είναι σκανδαλώδης, καθώς ο Δίας θα βρίσκεται απέναντί σου, ως ανάδρομος, πληρώνοντας τα χρωστούμενα, που πιθανόν να σου είχε τους προηγούμενους μήνες. Αν εκμεταλλευτείς σωστά την εύνοιά του και τις ευκαιρίες που σου προσφέρει, είσαι ένα βήμα πριν την επιτυχία, κυρίως γύρω στις 10/12, που θα κάνει αντίθεση με την Αφροδίτη σου. Από την άλλη, το εξάγωνο του Ερμή στον Αιγόκερω με την Αφροδίτη σου, στις 11/12, θα σε βγάλει προς τα έξω, θα σε κάνει δημοφιλή και αξιαγάπητο και θα σου φέρει πλήθος γνωριμιών, οπότε κινήσου σβέλτα γιατί μετά θα γυρίσει ανάδρομος. Εσύ του β’ δεκαημέρου θα έχεις μόνο την δική της εύνοια, αλλά δεν είναι και λίγη, καθώς κανένας άλλος πλανήτης δε θα τη χαλάσει. Εσύ του γ’ δεκαημέρου, γύρω στις 21/12, θα τρακαριστείς, θα αναστατωθείς, λόγω της αντίθεσής της με τον Ουρανό απέναντί σου, όμως έχεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, οπότε μπορεί να σου βγει στο τέλος σε καλό.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Εσύ θα είσαι από τους τυχερούς του Δεκεμβρίου που θα απολαύσουν τα δώρα που απλόχερα θα τους χαριστούν από το σύμπαν, βλέπεις, ο Δίας θα είναι πάνω σε σένα του α’ δεκαημέρου και θα κάνει ευνοϊκές όψεις με Αφροδίτη και Ερμή (δύο φορές θα κάνει τρίγωνο με τον Δία). Επιπλέον, μια καινούργια εποχή ξεκινά και όσον αφορά σε σπουδές, σεμινάρια, ταξίδια ή νομικές υποθέσεις, εδώ όμως θα πρέπει να βιαστείς, αν θέλεις να ξεκινήσεις οτιδήποτε καινούργιο, γιατί γυρνά ανάδρομος στις 12. Πάντως, οι ευκαιρίες, οι ευκολίες και οι λύσεις δε θα σου λείψουν. Η Αφροδίτη απέναντι από σένα του β’ δεκαημέρου, από τις 13 έως τις 21, θα βγάλει την επιθυμία αρκετών προσώπων να αποκτήσουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, είτε ερωτικά είτε συντροφικά είτε επαγγελματικά. Μάλιστα, υπάρχει πιθανότητα να δοθούν αμοιβαίες υποσχέσεις, συμφωνίες και “όρκοι” μακρόχρονης δέσμευσης.

 

Κι εσύ Αιγόκερε του α’ δεκαημέρου ξαναμπαίνεις στη λίστα όσων θα απολαύσουν έναν ωραίο Δεκέμβριο, αφού θα σου προσφέρει ωραίες στιγμές, τύχη, αισιοδοξία και ενδεχομένως έναν νέο έρωτα, καθώς ο Δίας από τον 5ο οίκο σου θα κάνει σωστή δουλίτσα. Δεν αποκλείεται επίσης να γίνεις πιο εξωστρεφής, κοινωνικός, γλετζές, να το ρίξεις λίγο στο σορολόπ, κυρίως αν πέρασες μια περίοδο στριμώγματος, με την Αφροδίτη στον 11ο και το εξάγωνό της με τον Ερμή πάνω σου να σε φέρει σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα, υποψήφια ακόμα και για σχέση. Ο Ερμής στο ζώδιό σου θα κάνει κι αυτός τα παιχνίδια του με τον Δία στον Ταύρο κι αν και θα γυρίσει ανάδρομος στις 12, θα φροντίσει στις 18 να ξαναφέρει πίσω τις χαμένες ευκαιρίες. Ο Ήλιος σου, δε, θα κάνει κι αυτός τρίγωνο με το Δία, στις 27, οπότε από όποια πλευρά και να το πιάσεις, αυτός ο μήνας θα είναι από τους πιο ωραίους για σένα.

 

ΖΥΓΟΣ

Κι εσύ του α’ δεκαημέρου θα έχεις εύνοια τον Δεκέμβριο, όχι μόνο από τον Δία στον Ταύρο και 8ο οίκο σου, αλλά και την Αφροδίτη να αλωνίζει στο 2ο οίκο σου, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να βγάλεις χρήματα παραπάνω, να κλείσεις μια καλή συμφωνία, να ψωνίσεις προσωπικά είδη, ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, ό,τι τέλος πάντων τραβάει η όρεξή σου και όχι μόνο δε θα ξετιναχτείς, αλλά θα σου έρχονται παραπάνω έσοδα. Ερωτικά, δε, θα σκίζεις και η έλξη σου στο αντίθετο φύλο θα είναι τόσο μεγάλη, που δε θα ξέρεις ποιον/α να διαλέξεις. Ψήνεται δεσμός, να ξέρεις, οπότε μην αποκλείεις καθόλου το ενδεχόμενο να περάσεις τις πιο καυτές γιορτές των τελευταίων ετών. Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για σένα του β’ δεκημέρου.

 

ΚΡΙΟΣ

Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για σένα Κριέ του α’ δεκαημέρου, καθώς τόσο ο Δίας στον 2ο οίκο σου, όσο και η Αφροδίτη από τον 8ο οίκο σου έως τις 13/12, θα φροντίσουν να μη σου λείψει τίποτα. Θέλεις λεφτά, λούσα, έρωτα, οι επιθυμίες σου θα είναι διαταγή τους. Πάρε να ‘χεις ένα πράγμα κι είναι στο χέρι σου να διαχειριστείς σωστά τις ευκαιρίες που θα σου σκάσουν για να κάνεις απόθεμα, καθώς θα είναι κι οι τελευταίες και μετά… θα περιμένεις πολύ μέχρι να σου ξανάρθουν. Τώρα, λοιπόν, που γυρίζει, πρέπει να φερθείς έξυπνα και να εξασφαλίσεις όσα περισσότερα μπορείς. Εσύ του β’ δεκαημέρου, από τις 13 και μετά θα έχεις την Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου, ατόφια και καθαρή, που μπορεί να σου φέρει και ένα καυτό ειδύλλιο που θα σε συναρπάσει, εκτός από εξτρά χρήματα.

Πηγή

(Visited 583 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει