Απρ 28, 2022

Αφροδίτη Δίας Ποσειδώνας στους Ιχθείς και Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Η τριπλή σύνοδος Αφροδίτης – Δία- Ποσειδώνα στους Ιχθείς μας δίνει μαθήματα ανιδιοτελούς αγάπης δες τις προβλέψεις σου από την Χριστίνα Τανταλίδου

 Κριός

Η σύνδεση με ένα άτομο μυστηριώδες,  σας αφυπνίζει εσωτερικά και γίνεστε πιο δοτικοί και ανοιχτοί στο να ζήσετε ένα παραμύθι. Στην περίπτωση που εμπλέκεστε σε αδιέξοδη σχέση, τώρα ήρθε η στιγμή να δικαιωθείτε. Εξομολογήσεις, θετική έκβαση, ηθική δικαίωση.

 

Ταύρος

Η δραστηριοποίηση σας μέσα σε έναν φιλικό κύκλο φέρνει θεαματικά αποτελέσματα και νιώθετε πως το Σύμπαν σας στηρίζει. Συγχρόνως, ένα φιλικό πρόσωπο θα σας κάνει τα χατίρια, καθώς σας προσφέρει τον ουρανό με τα άστρα. Σχέση που υπόσχεται να σας ξεκλειδώσει.

 Δίδυμοι

Ζείτε έναν ερωτικό παράδεισο αυτές τις μέρες και η σχέση σας με άτομο εξουσίας εξελίσσεται θετικά. Πιθανόν όμως η υπερβολική έκθεση της προσωπικής σας κατάστασης να δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Προσοχή σε εξιδανικεύσεις.

 

Καρκίνος

Η μετακίνηση σας σε έναν άλλο τόπο θα φέρει μια καινούργια γνωριμία και θα βρείτε την ευτυχία σε μια ενδιαφέρουσα αγκαλιά. Έρωτας αντισυμβατικός που συμβάλλει όμως στην εξέλιξη σας. Ταξίδια για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους αναμένονται.

 Λέων

Αγαπάτε αυτήν την περίοδο με την ψυχή σας και βουτάτε τυφλά σε ποθητή αγκαλιά. Πολεμάτε συγχρόνως φόβους και προσωπικές ανασφάλειες. Ψυχική ανάταση, σεξουαλικές εμπειρίες. Οικονομική ενίσχυση αναμένεται.

 

Παρθένος

Η επιθυμία σας να ενωθείτε με το ταίρι σας και παρά τις δυσκολίες θα γίνει πραγματικότητα αυτές τις μέρες. Πιθανόν να πρέπει να ξεπεράσετε τα όρια σας και να πικράνετε το περιβάλλον σας, μια που ακολουθείτε μόνο τις ανάγκες σας. Επισημοποίηση, νέα σχέση.

 

Ζυγός

Διανύετε φάση βελτίωσης της καθημερινότητας και σίγουρα αυτές τις μέρες θα λάβετε ένα δώρο από το Σύμπαν. Μια νέα θέση εργασίας, μια μετακόμιση στο ιδεατό σπίτι και σαφώς νιώθετε μεγάλη απελευθέρωση. Ενδέχεται βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης, θεραπεία από ασθένεια.

 Σκορπιός

Η ερωτική σας ζωή θα αναβαθμιστεί αυτές τις μέρες και θα δικαιωθείτε μέσα από μια ερωτική εξομολόγηση ή μια νέα γνωριμία. Ξεπερνάτε πιθανή περίοδο μοναξιάς και αυτό θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας. Τα επιχειρηματικά σας σχέδια θα ολοκληρωθούν με επιτυχία. Άνετες μέρες, η τύχη σας ευνοεί.

 

Τοξότης

Ένα μεγάλο δώρο θα σας κάνει το Σύμπαν, ωστόσο θα υπάρχει και το τίμημα. Πιθανόν αλλάζετε τόπο διανομής και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα, αν και μπορεί να χρειαστεί να απομακρυνθείτε από αγαπημένα πρόσωπα. Οικονομικοί πόροι αυξάνονται από κληρονομιά, δωρεά ή εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Προσοχή σε σπατάλες ή συναισθηματικές εξαπατήσεις.

 Αιγόκερως

Η ζωή σας αλλάζει θεαματικά αυτό το διάστημα, καθώς έρχεστε σε επαφή με νέους συνεργάτες ή προβάλλεστε μέσα από το διαδίκτυο. Επίσης, αγοραπωλησίες ευνοούνται και ίσως λάβετε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Επιτυχία σε σπουδές και πιθανόν αγορά ενός μεταφορικού μέσου. Εμπόδια ξεπερνιούνται.


Υδροχόος

Έχετε εύνοια αυτές τις μέρες για να ξεπεράσετε οικονομικές δυσκολίες και να βγείτε από μια μίζερη κατάσταση. Πιθανόν μια νέα πηγή εσόδων ξεκλειδώνει και καλύπτετε τις υποχρεώσεις σας. Σχέση με άτομο που σας στηρίζει οικονομικά. Μεγάλη ηθική ικανοποίηση.
Ιχθύες

Εδώ και πολύ καιρό βιώνετε μια ευχάριστη προσωπική κατάσταση και νιώθετε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα. Έτσι αυτές τις μέρες προχωράτε προς την δέσμευση της ζωής σας, πιθανόν πρόταση γάμου, επισημοποίηση. Πλέετε σε πελάγη ευτυχίας.

Πηγή

  

 

Διαβάστε ακόμα:
Θα σε Σκίτσο Ρε!
Δημοφιλή στο Internet
Best Of Network

Ακολουθήστε μας Social Media:
Facebook: https://bit.ly/2tmfoeK
Youtube: https://bit.ly/2I2oDGD
Twitter: https://bit.ly/2ujU2CG(Visited 556 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει