Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2008

Οι δημοσκοπήσεις αποδίδουν πολιτικές ευθύνες!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΛΟΜΕΝΕΣ ΕΞΑΤΜΗΣΕΙΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙΝΕ ... ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ . ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΥΣΥΧΑΣΟΥΜΕ , ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΤΣΟΚΛΑΝΟΙ . ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΡΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ , ΒΡΕ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ........

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΓΚΥΡΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.

ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΦΩΡ ΜΑΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ. ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΕΜΑΣΕ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΙΓΑΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Σε μιά χώρα που οι μαθητές βγαίνουν στους δρόμους της κάθε πόλης και της κάθε γειτονιάς της (κι όχι μόνο στο Σύνταγμα και την Ομόνοια), ζητώντας "Δικαιοσύνη" και "Σταμάτημα της αδικαιολόγητης Αστυνομικής Βίας", κάτι σάπιο δείχνει για το Βασίλειο της Δανιμαρκίας!!

Αυτό το σάπιο, που διαπιστώνει μέχρι και ο Αρχιεπίσκοπος σε σημερινό του αρθρο στον τύπο.

Ας βοηθήσουμε τους νέους, να ΜΗΝ γυρίσουν στα internet-cafe και τα κινητά τους, αλλά να φυλλάξουν τους εαυτούς τους και τον αγώνα τους, από τους ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ!

Τα είπε όλα ο Λεωνίδας Κύρκος στο χθεσινό Δελτίο του Mega.
Respect!

spirit08

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΘΕ ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ .ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΓΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΡΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΛΑΚΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΛΙΤΗΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ .!ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ? ΒΡΕ ΜΠΑΚΛΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ! ΜΕΣΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΑΣΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ . ΕΜΕΙΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟ "ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟ ΑΛΗΤΗ "!

Ανώνυμος είπε...

Tα παιδιά έχουν και μια δικαιολογία ότι δεν ξέρουν τι κάνουν! Τους 700000 δημοσίους υπαλλήλους ποιος θα τους στήλη σπίτι τους, που με το τεμπελιό τους και τη παλιανθρωπιά τους έχουν ρημάξει την οικονομία μας και έχουν λερώσει το πρόσωπο του κάθε Ελληνα και κάθε Ελληνίδας στο εξωτερικό ως μπαταξή και χρεωμένο μέχρι τα τσαρούχια με 260000000000 εξωτερικό χρέος; Και αντί να τους μειώσουν και να τους κάνουν αποδοτικούς που χρειαζόμαστε 300000 και έχουμε 1000000 δημοσίους υπαλλήλους, διαφημίζουν στις τηλεοράσεις και νέες προσλήψεις αδιαφορώντας ουσιαστικά για την ανεργία και τις συνέπειες στη φτώχια της χώρας! Είδατε κανέναν δημόσιο υπάλληλο να στεναχωρείτε για την κρίση εγώ κανέναν!
Kαι είναι κρίμα και καταδίκη να μπορούμε να παράγουμε τα πάντα και αντ’ αυτού να εισάγουμε τα πάντα, και να δικαιολογούμε με το επίπεδο ζωής μας την ειρωνεία των ξένων λαών που δίκαια μας κατατάσσουν στις τριτοκοσμικές χώρες!