Σάββατο, 22 Μαρτίου 2008

Παγκόσμια ημέρα νερού σήμερα...

Ας μη το σπαταλάμε έτσι ρε παιδιά...!

4 σχόλια:

breezer είπε...

Αφού είναι για ιερό σκοπό... χαλάλι!

Α-KENTAYROY είπε...

ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΦΘΑΡΣΙΑΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΕΡΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ

πατερούλης Στάλιν είπε...

Ο Λαζόπουλος επικρίνει τον Τσίπρα?!?

-Που πας Αλέξη? Που πας ντυμένος σαν αλβανός?
-Στον πρόεδρο της Δημοκρατίας πας, δεν πας σε οικοδομή! Δεν σου έμαθε η νταντά σου Αλέξη ότι όταν πας να συναντήσεις κάποιον ντύνεσαι ανάλογα! Αλέξη!
-Από την πίσω πόρτα θα σε βάλουνε (μετά συγχωρήσεως) σαν το υπαλληλικό προσωπικό!
-Αλήθεια Αλέξη την ξέρεις την οικοδομή?
-Είναι αυτά τα μεγάλα κτήρια τα οποία χτίζει ο μπαμπάς σου Αλέξη! Που σου δίνουν κιόλας τα χρήματα να αγοράσεις και μηχανή!
-Μηνμουπειςοτιδούλεψεςκαιτηναγόρασεςγιατίθατρελαθώ! Αλέξη! Μια εβδομάδα στο γραφείο του μπαμπά να σηκώνουν το τηλέφωνο δεν είναι δουλειά Αλέξη! Ούτε οι καφεδιές στο Da Capo είναι δουλειά Αλέξη!
-Αλήθεια Αλέξη! Η λέξη «ένσημα» σου λέει τίποτα ή μήπως είναι το αντίθετο του «διάσημα»?Ε! Αλέξη?
-Έγινες πρόεδρος κόμματος Αλέξη! Το δακτυλίδι που δέχτηκες δεν θα μας το δείξεις Αλέξη!!!
-Αλέξη! Μαθαίνω πως έχεις πέραση στις συντρόφισσες Αλέξη! Ξέρεις αυτές με το ταγάρι και με την τρίχα στο πόδι να, από την αξουρισιά θεέ μου φύλαγε!
-Αλέξη! Η δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη μου είναι τα βόρεια προάστια! Άντε και το Paradise στην Μύκονο! Εκεί είναι η δεξαμενή των ψηφοφόρων Αλέξη! Εκεί θα βρεις την Κυρία Προέδρου!
-Αλέξη! ανέβα στην μηχανή σου και ξαμολήσου Αλέξη! Όπου δεις κάμπριο με ξανθιά ρίχτεις αυτό το μακρινό σου χαμόγελο (σαν την Άπω Ανατολή ένα πράμα) και πες της… «Έχω και κόττερο! Πάμε μια βόλτα?»
-Και πηγαίνετε σε μακρινές θάλασσες και τόπους!
-Δεν θα μας λείψεις Αλέξη! Δεν θα μας λείψει ο πολιτικός σου λόγος Αλέξη! Δεν θα μας λείψουν οι ιδέες σου Αλέξη! Δεν θα μας λείψουν οι πολιτικές σου θέσεις Αλέξη γιατί ποτέ δεν τις ακούσαμε από τα χείλια σου!
Καλό ταξίδι!
Καλό ταξίδι!
Καλό το ξύδι!

Μετά ξύπνησα!

Ανώνυμος είπε...

23/3/08 6:10 μμ

Ayto 8a mporoyse na einai mono oneiro soy. Den einai fasistas o lazopoylos san kai esena, oyte ratsistis me toys albanoys.